עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב

Featured Replies

פורסם

היי חברים

אני מחפש המלצה למסך מחשב גודל 24-27

בעיקר שימוש למשחקים לא גיימיג מטורף אלה נורמלי!

כרטיס מסך שברשותי gtx 970 

אני מחפש כבר כמה ימים מסכי מחשב אני רואה שלרוב יש תמיכה במשחקים לבעלי כרטיס מסך amd FreeSync

מימה שהבנתי עם אני רוכש מסך שכזה לא תיהיה לי אפשרות להנות מימנו במצב משחק כי אני כרטיס מסך nvidia נכון?

Samsung S24F350FH לדוגמא מסך שניראה לי מעניין במחיר סביר מאודד 

השאלה עם לרכוש אותו או שלחפש מסך אחר. לכן מחפש המלצה למסך שכן יעשה תעבודה עם gtx 970 וכן אתן שיפור למשחקים במחיר סביר ולא להשתגע ..

תודה

פורסם

המקביל ל FREESYNC זה GSYNC של Nvidia ולרוב מסכים עם הפונקציה הזאת מקבלים תוספת פרמיום למחיר כי זה "Nvidia".

מה שזה בעצם עושה זה אם הכרטיס שלך לא מסוגל להריץ לפי התדר של המסך זה מוריד את התדר של המסך כדי שלא תוכל להרגיש stuttering (או Frameskip אם תרצה לקרוא לזה ככה).

פורסם

אז אם יש לי כרטיס מסך של NVIDIA זה משנה אם ללכת על GSYNC או Freesync?

פורסם
ציטוט של Zeev86

אז אם יש לי כרטיס מסך של NVIDIA זה משנה אם ללכת על GSYNC או Freesync?

אם אתה מעוניין בפיצ'ר שציינתי אז כן , זה משנה .

Nvidia=Gsync

AMD=Freesync

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

אם אתה מעוניין בפיצ'ר שציינתי אז כן , זה משנה .

Nvidia=Gsync

AMD=Freesync

סלח לי אבל מזה קשור למה שרשמתי גם תגובהה שלך מעל חח ..בכל אופן הבנתי שזה של nvidia וזה של amd ..

השאלה איזה מסך אני יכול לקנות לראות שיפור במשחקים חדות וכדומה..למשל המסך שציינתי נראה מסך מעולה.. מחיר מעולה..אני יהנה איתו עם כרטיס מסך nvidia למרות שיש בו Freesync ?

נחוץ בכלל GSYNC  להשקיע אלפיים בשביל זה.. מה אפשר לקבל תמורה למחיר סביר שיעשהת עבודה..נ.ב אני משתמש במסך סמסונג כבר כ איזה 5 שנים+ חח לא רע בכלל..אבל הגיע הזמן לחליף

נערך על-ידי haim855

פורסם
ציטוט של haim855

סלח לי אבל מזה קשור למה שרשמתי גם תגובהה שלך מעל חח ..בכל אופן הבנתי שזה של NVIDIA וזה של amd ..

השאלה איזה מסך אני יכול לקנות לראות שיפור במשחקים חדות וכדומה..למשל המסך שציינתי נראה מסך מעולה.. מחיר מעולה..אני יהנה איתו עם כרטיס מסך nvidia למרות שיש בו Freesync ?

שיפור בחדות ? מה שכן הייתי ממליץ לך על פאנל IPS וזמן תגובה של 1MS.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

שיפור בחדות ? מה שכן הייתי ממליץ לך על פאנל IPS וזמן תגובה של 1MS.

pls זה ips לא.? רק שבסמסונג זה ניקרא ככה ?

זה סבבה

AOC G2460PF 24

asus VG248QE 
Acer     XF240H  

AOC G2460VQ6 24

BENQ RL2755HM 27

תמליץ על משהו אחי

נערך על-ידי haim855

פורסם

מבחינת חומרה על הדף כולם זהים (144HZ 1MS IPS 1080P)

אני אישית עם מסך BENQ ואני מאוד מרוצה ממנו אז ממליץ עליהם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

מבחינת חומרה על הדף כולם זהים (144HZ 1MS IPS 1080P)

אני אישית עם מסך BENQ ואני מאוד מרוצה ממנו אז ממליץ עליהם.

1400 שקל מקבל גם 27 אינץ של בנקיו ניראה טוב גם..תגיד אחי איך אפשר לבדוק גבוה ללא מעמד של המסך? באתר שלהם לא רשום..רשום עם מעמד 21 זה לא הגיוני תוכל לעזור לי בזה בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים