עבור לתוכן

האם בחנויות בארץ כבר יש את הGTX1060 במלאי?

Featured Replies

פורסם

*כותרת* 

אם כן יש, באיזה חנויות הוא כבר נמצא?

רצוי באזור המרכז.

פורסם

אני קניתי מTMS את הGAINWARD, אבל מבירור שעשיתי בכמה חנויות יש ברוב החנויות (לא הרשתות הגדולות) בארץ מלאי של כמה וכמה מפיצות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של n00kie

אני קניתי מTMS את הGAINWARD, אבל מבירור שעשיתי בכמה חנויות יש ברוב החנויות (לא הרשתות הגדולות) בארץ מלאי של כמה וכמה מפיצות.

בKSP וIVORY לא ראיתי באתר בכלל את הכרטיס .

בPLONTER ראיתי שזה "במלאי" אבל פעם אחרונה שהלכתי לשם לצורך משהו שהיה "במלאי" הם אמרו שצריך להזמין באתר והם מביאים את זה ורק אז אפשר לקחת.

בWELLCOM גם ראיתי אבל לא מצויין אם במלאי או לא , אתקשר מחר לגבי זה.

הבנתי הGAINWARD זה הזול מבין כל מה שהגיע עד כה וגם אני בונה עליו ככל הנראה , איך הוא?

פורסם

בTMS וSTARTPC ונראה גם IQPC היה בוודאות במלאי כי כולם הביאו מאותו היבואן את הGAINWARD באותו היום.

הוא סבבה, כשהמחשב לא עושה משהו גרפי המאוורררים לא עובדים (לי לא איכפת מזה), במאמץ הכי הרבה שהבאתי אותו (3DMARK/משחקים) היה 75 מעלות והמאווררים היו על 61%, כרגע בלי OC אבל נראה שאם משחק במאווררים יש מקום די רציני לOC כי הכרטיס פשוט סירב לעבור 75 מעלות אבל התעקש להשאר די בשקט.

לפי הביקורות של הPHOENIX הטמפ' שלהם לא שונה הרבה, אבל בגלל הלוח אם הפח שלי לא יכולתי לשים כרטיס של 2.5 סלוטים, אם הייתי יכול נראה לי שהייתי מוסיף 100 שקל והולך על הPHOENIX (לא הGS כי מיותר לשלם עוד כסף על עבודה של 2 דקות).

פורסם
  • מחבר

באסה שכל אלו רחוקים לי מידי לצערי. אתקשר לשאול מחר ב Wellcom זה הכי קרוב אלי כנראה. זה ופלונטר.

מעוניין לקנות כבר מחר מיכוון שעד שיש לי חופש מהעבודה ואשכרה יש לי זמן ליסוע לשם סוף סוף אעשה זאת אחרי שלא שידגרתי כרטיס מסך המון זמן (GTX670)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם בסוף נשאר האחרון בחנות בחולון ואני לקחתי אותו :biglaugh:.

הכרטיס מעולה אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים