עבור לתוכן

GA-X99M GAMING 5 לא עולה אחרי התקנה

Featured Replies

פורסם

שלום

החלפתי לוח אם, מעבד וזיכרון (על מחשב קיים) אני על ווינדוס 10. 

לוח: GA-X99M GAMING 5

מעבד: i7-5960x

זיכרון: kingston HYPER X 4X8GB kit DDR4

חלקים שהיו ולא הוחלפו:

ספק:FSP 650

כ. מסך: 980 Ti

----

הדלקתי את המחשב בפעם הראשונה, ראיתי כל מיני מספרים ואותיות על הצג בלוח אם. עלה ביוס הווינדוס עשה איזשהו עידכון ואז עלה.

אחרי 3-4 דק פתאום עשה ריסטרט ולא הצליח לעלות שוב. (כשאני מנסה להדליק הוא נתקע בלופ של ריסטרט ולא מגיע לביוס).

לחצתי על כפתור CMOS בלוח והעברתי את הכפתור מDual BIOS לSingle המחשב נדלק , לא מגיע לביוס אבל גם לא נתקע בלופ של ריסטרט.

בבקשה עזרה, אני לא יודע מה לעשות

תודה רבה לעוזרים

נערך על-ידי Yosef Refaeli

פורסם

לא ניתן בדרך כלל להעביר חלונות למחשב אחר!  וזאת מה שבעמם עשית.

אתה יכול לנסות לתקו את האיתחול מה DVD של התקנת חלונות.  תתקן מספר פעמים רצוף ואולי זה יצליח לך.

אין לך DVD ?  ניתן למצוא דיסק תיקון ברשת וגם לצרוב מתוך חלונות עצמה, אצל חבר או שכן.

פורסם
  • מחבר

כאשר שאלתי בעבר כאן בפורום, נאמר לי שעד ה- 29.7 מייקרוסופט מאפשרת להתקין את הווינדוס במחשב אחר ללא תשלום...

פורסם

פנה לתמיכה של מיקרוסופט ותשאל אותם מה המצב הנכון.

אין לי מושג מה בדיוק שאלת ומה בדיוק ענו לך בפורום.

פורסם
ציטוט של Yosef Refaeli

כאשר שאלתי בעבר כאן בפורום, נאמר לי שעד ה- 29.7 מייקרוסופט מאפשרת להתקין את הווינדוס במחשב אחר ללא תשלום...

אין שום קשר בין זה לבין מה ש @Ivan אמר. מה שהוא אמר זה שאתה בדרך כלל צריך לעשות התקנה נקיה של WINDOWS אחרי שאתה מחליף לוח אם.

דרך אגב מניסיון שלי דווקא עם WINDOWS 10 לפעמים זה עובד בלי לעשות התקנה נקייה.

מה שלא ברור לי זה שאתה אומר שאתה אפילו לא מצליח להיכנס לביוס ולזה אין שום קשר להתקנה של WINDOWS. הרגשה שלי שאתה פשוט לא לוחץ על הכפתור הנכון

כדי להיכנס לביוס וזה פשוט ממשיך ל BOOT של WINDOWS. אם זה המצב אז פשוט תעשה התקנה נקייה או תיקון כמו ש @Ivan המליץ לך.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את המחשב לKSP (הלוח והזיכרון נקנו משם)

אחרי בדיקה קצרה הוא טוען שזה בעיה בלוח או במעבד.

השארתי לתיקון . אעדכן ....

בהחלט לא היה אפילו ביוס, המחשב היה תקוע בBOOT

נערך על-ידי Yosef Refaeli

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החליפו לוח אם

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים