עבור לתוכן

אשמח להמלצה למודם/ראוטר חדש

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב.

אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק.
יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית.
לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה.
תודה
פורסם

כל ספק יתן לך (בחינם או בשכירות) נתב משולב כך שעזיבת בזק לא תשאיר אותך בלי פתרון.  ההמלצה שלי היא להפוך את הנתב המשולב של בזק או ה-ISP לנתב נטו (BRIDGE) ולחבר אליו נתב אוניברסלי שיש לו תכונות טובות בהרבה.  רשימת מומלצים יש בלינק המצ"ב וניתן לצמצם אותה אם תפרטי את מבנה הבית שלך והתקציב שיש לך. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה. 

נערך על-ידי Keren Elkayam

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

כל ספק יתן לך (בחינם או בשכירות) נתב משולב כך שעזיבת בזק לא תשאיר אותך בלי פתרון.  ההמלצה שלי היא להפוך את הנתב המשולב של בזק או ה-ISP לנתב נטו (BRIDGE) ולחבר אליו נתב אוניברסלי שיש לו תכונות טובות בהרבה.  רשימת מומלצים יש בלינק המצ"ב וניתן לצמצם אותה אם תפרטי את מבנה הבית שלך והתקציב שיש לך. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

תודה על המענה. מדובר בבית קטן כ 80 מר תקציב בסביבות 500-+

פורסם

בתקציב שלך (עם מעט מתיחה) הייתי הולך על ה-C7 של TP-LINK.  אם התקציב קשיח - ה-DIR-825AC של D-LINK, ה-6478AC של EDIMAX או ה-EA6100 של LINKSYS יעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Cheif

בתקציב שלך (עם מעט מתיחה) הייתי הולך על ה-C7 של TP-LINK.  אם התקציב קשיח - ה-DIR-825AC של D-LINK, ה-6478AC של EDIMAX או ה-EA6100 של LINKSYS יעשו את העבודה.

תודה רבה! אני אעבור על הדגמים ואחליט.

אגב, יש לך היכרות עם הראוטרים של אסוס? איך ה RT-AC68U? שווה השקעה?

פורסם

אין לי הכרות איתם כי הם אינם זמינים בארץ.

פורסם

את יכולה להיכנס ל:

http://www.smallnetbuilder.com/

ולקרוא ביקורות על ראוטרים שחלקם, לצערנו, לא נמכרים בישראל.

פורסם

למרות ההערכה הגדולה שיש לי לאתר SmallNetBuilder, בדיקות הביצועים האלחוטיים שהוא עורך הן לטעמי מעט סינטטיות ולא בטוח שהן רלוונטיות למבנה הבתים בישראל, שיש בהם הרבה בטון וברזל.

פורסם

יש לי בבית הוטבוקס על BRIDGE 200 מגה +TPLINK ARCHER C9 אחלה דבר. אפשר לקחת D9 יהיה עם מודם מובנה.  באלחוטי אני מקבל בסביבות של 150 מגה קרוב לראוטר בתקן AC. נותן גם קליטה יציבה בבית של 3 קומות כמעט בכל בבית.  בבחינת יציבות כרגע עומד על 0 אטחולים חוץ מהפסקות חשמל. כבר חצי שנה אצלי. גם 3 שנים אחריאות. 

גם טיפ לי מישהרוצה להיפטר מהוטבוקס בתור ראוטר. הוא נופל אוטומתית לBRIDGE כשמחברים את הראוטר הזה בלי הגדרה ידנית.  גם TPLINK הקודם עשה לי את זה עם מודם ישן של הוט.  אבל הוא מחוץ לתקציב

נערך על-ידי Alexander Vakhrameev

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Keren Elkayam

תודה רבה! אני אעבור על הדגמים ואחליט.

אגב, יש לך היכרות עם הראוטרים של אסוס? איך ה RT-AC68U? שווה השקעה?

תודה רבה, אני כנראה הולכת על הלינקסיס EA6100

פורסם

Linksys זה מצויין. אבל מלחיץ נושא של אחריאות. שנה מקסימום שנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים