פורסם 2016 באוגוסט 59 שנים אפשר להגיד את זה. מצד שני, אני קניתי את ה-STH10, ולא רואה את עצמי מחליף מארז בשנים הקרובות (והרחוקות, אלא אם יקרה משהו קיצוני מאוד בשוק). ככה שבחישוב ארוך טווח, אני לא בטוח שזה עדיין לא משתלם.
פורסם 2016 באוגוסט 59 שנים OMG המארז הזה ענק, מזכיר לי את הליאן לי הישן שהיה לחבר שלי, גם שרד אצלו כ8 שנים. דרך אגב, ראיתי באותו שרשור שיש לו קיט של פילטרים: http://www.demcifilter.com/p0367/CaseLabs-STH10-Dust-Filter-Kit.aspx
פורסם 2016 באוגוסט 59 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman אפשר להגיד את זה. מצד שני, אני קניתי את ה-STH10, ולא רואה את עצמי מחליף מארז בשנים הקרובות (והרחוקות, אלא אם יקרה משהו קיצוני מאוד בשוק). ככה שבחישוב ארוך טווח, אני לא בטוח שזה עדיין לא משתלם. קפטן , אתה לא מחליף את המארז כי אתה לא יכול להוציא אותו מהחדר ? בכל מקרה , אני כנראה אשאר כרגע עם ה600c גם אצלי המארזים "מחזיקים" שנים , פשוט בראש הם לא מחזיקים , כל המארזים אצלי כמו חדשים , הם פשוט במחסן כי כל פעם בא לי לבנות במארז אחר
פורסם 2016 באוגוסט 149 שנים מחבר בסופו של דבר הפרוייקט ייעשה בתוך הTHERMALTAKE X71 שהגיע כבר בהזמנה מחו"ל , הרדיאטור 420 יגיע מחר מEK והבלוקים הגיעו גם כן , יומן הפרוייקט נערך 2016 באוגוסט 149 שנים על-ידי Works4me
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.