עבור לתוכן

מעוניין במחשב בתקציב של 6000 ש"ח עם GTX 1070

Featured Replies

פורסם

שלום רב,
מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת).
כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070.

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. טומב ריידר, דום, אימולטור סימו, אימולטור דולפין, הצל של מורדור.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, צורב, מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצה שיהיה אופצייה שיבנו לי המחשב, לא צריך אופיס

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כן, חנות Startpc.co.il

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בתקופה הקרובה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כמובן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה רבה!

נערך על-ידי metal-claws

פורסם

@dankadr כבעל עניין, אסור לך לפרסם פה, בטח ובטח כשאתה לא מזדהה ככזה בצורה שאינה ברורה לשני פנים לפותח הפוסט.

פותח הפוסט, מברר איתך כמה דברים:

1. למה לא SSD?

אני מקווה שהתשובה היא "יש לי", אחרת SSD יהיה השיפור החשוב ביותר למחשב כמעט, במיוחד בעריכה.

2. למה GTX1070? כל עוד אתה משחק על 1080p, הgtx 1060 יוכל לתת לך את כל מה שתרצה למשך מספיק שנים. בכסף שיחסך (כ1000 ש"ח) אפשר יהיה להשקיע במעבד חזק יותר, SSD גדול ומהיר יותר, ועוד ועוד דברים.

3. המפרט שהוצע לך מעלי, לא עונה על הדרישות שלך. יש בו מעבד עם מכפלה פתוחה, ולוח אם המיועד להמהרה בעוד שאתה כלל לא ביקשת את זה. שוב, כסף שהיה עדיף שיכל ללכת לדברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים