פורסם 2016 ביולי 209 שנים יש לי מסך ברזולוציה של 3200X1900 כל התוכנות עובדות עליו כשהממשק ממש ממש קטן ולא קריא כמעט. בהגדרות תצוגה של הווינדוס אני עבר על 200% בגודל של האיקונים וזה לא מספיק (על 300% זה בסדר אבל אז כל התצוגה של הווינדוס בבלאגן). מכל הפורומים של אוטודסק ואדובה וגוגל הבנתי שאין פתרון חוץ מלהמתין לעידכונים. האם יש תוכנה צד שלישי שתסדר את זה? או כל פתרון אחר גם יתקבל בברכה.
פורסם 2016 ביולי 209 שנים מחבר כמובן אחרי שבועות שאני מחפש פתרון שעה אחרי הפוסט מצאתי אותו ברשת. http://www.danantonielli.com/adobe-app-scaling-on-high-dpi-displays-fix/ זה עובד. לא אופטימלי, אבל עובד. אפשר לנעול
פורסם 2016 ביולי 209 שנים בתור מי שקנה מסך עם רזולוציה גבוהה וציפה לעבוד על עריכת תמונות ווידיאו, אני גם מאוד מאוכזב מ Adobe. יצאו כמה patchים לפוטושופ, אבל אני לא רואה שיפור סביר.
פורסם 2016 ביולי 229 שנים מחבר זה נכון לכל החברות ADOBE AOTUDESK GOOGLE.... הם מסרבות לתמוך רשמית ב4K מסיבה לא ברורה ועוד מעט מגיע כבר 8K תנסה את הקישור ששמתי, זה עובד.
פורסם 2016 ביולי 269 שנים האם זה לא גם תלוי במערכת הפעלה? הרבה פעמים תוכנות משתמשות בGUI ברירת מחדל של המערכת הפעלה... יכול להיות שאתם פשוט צריכים לעדכן לWINDOWS 10 ושם אוליי יש אפשרויות יותר טובות(במקרה ואתם על 7\8).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.