פורסם 2004 באפריל 1321 שנים שלום חברי פורום אחסון.ברשותי הארדיסק מדגם: western digital 120 GB 8 MB bufferS-ATA חיברתי את כל החוטים טוב.וכשאני מעלה את הwin xp הוא לא מזהה את ההארדיסק למה?נ.באני משתמש בלוח אם 865PE של MSI !וחיבור הוא בעזרת כבל של S-ATA שבא עם הלוח אם שתומך באפשרות זו.בנוסף יש לי הארדסיק אחר שכבר מותקן אצלי ויש עליו win xp .מה אני צריך לעשות ??
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים יפהה-SATA מופעל בביוס?התקנת את הדריבר של ה-SATA שהגיע עם הדיסק של הלוח אם?ההרדיסק מופיע ב-device manager?
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר איך אני מגדיר בביוס חיפשתי משהו שם אבל לא מצאתי ???הוא לא מזוהה בdevice managerוהתקנתי את הדרייור של הלוח אם S-ATA
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים תקרא בחוברת שהגיעה עם הלוח אם איפה בביוס אתה מבטל/מאפשר את ה-SATAאחרי שזה יהיה על enabled הוא אמור לזהות את ההרדיסק עם העליה של המחשב, מיד אחרי שהוא מזהה את כל התקני ה-PATA הרגילים.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר אפשרתי אותו בביוס עכשיו הוא מזוהה בביוס וכל פעם שאני מעלה את המחשב זה רושם לי שזיהה חומרה חדשה ומתקין IDE PRIMARYSECONDRY IDE וכל מיני דברים ואחרי כמה שניות זה רושם לי שאירעה שגיאה בהתקנה של הדברים האלה ..ואני עדיין לא רואה אותו בWIN XP ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.