פורסם 2016 ביולי 199 שנים מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים
פורסם 2016 ביולי 199 שנים שני הכרטיסים מבית טוב. אם הקנייה מחו"ל הייתי סומך על האחריות של EVGA. אם הקנייה מהארץ אין הבדל בין נותני השירות. לOC הEVGA מראה נתונים עדיפים עקב אספקת מתח שונה, קירור מקיף יותר ולוח שונה. ללא OC על ידך הASUS מראה שעונים יותר גבוהים. הEVGA קצר יותר אך גבוה יותר. יש דיווחים ברשת על COIL WHINES ובעיות חום לחלק מהמשתמשים בASUS STRIX. לדעתי לך על הזול מבינהם, שניהם כרטיסים מעולים. אני אישית הייתי הולך על הEVGA FTW.
פורסם 2016 ביולי 199 שנים מחבר תודה רבה אחי על התעניינות והעזרה אכן חשבתי על הספקת מתח טובה יותר ובאמת הוא הדגל של EVGA (למרות שיש לי עבר לא הכי טוב עם EVGA - נשרף לי בעבר GTX 480 שלהם ככל הנראה מאוברקלוק גבוה מידי למרות שהכל היה יציב היה בשימוש אצלי כמה חודשים ולא מצאתי את סריאל שלו למימוש אחריות היה אז 10 שנים עליו..) אני חושב באמת שאלך על EVGA יכנס טוב בלי בעיה במארז H440 ? : P
פורסם 2016 ביולי 199 שנים מחבר ציטוט של shapin שני הכרטיסים מבית טוב. אם הקנייה מחו"ל הייתי סומך על האחריות של EVGA. אם הקנייה מהארץ אין הבדל בין נותני השירות. לOC הEVGA מראה נתונים עדיפים עקב אספקת מתח שונה, קירור מקיף יותר ולוח שונה. ללא OC על ידך הASUS מראה שעונים יותר גבוהים. הEVGA קצר יותר אך גבוה יותר. יש דיווחים ברשת על COIL WHINES ובעיות חום לחלק מהמשתמשים בASUS STRIX. לדעתי לך על הזול מבינהם, שניהם כרטיסים מעולים. אני אישית הייתי הולך על הEVGA FTW. .
פורסם 2016 ביולי 199 שנים ייכנס ללא בעיה לH440, תמיד תשמור על הקופסה והקבלה עד שתעבור לכרטיס הבא. נערך 2016 ביולי 199 שנים על-ידי shapin
פורסם 2016 ביולי 199 שנים מחבר ציטוט של shapin ייכנס ללא בעיה לH440, תמיד תשמור על הקופסה והקבלה עד שתעבור לכרטיס הבא. העניין הוא שהוא נקנה מחו"ל וזרקתי את הקופסה אחרי זמן מסויים הסריאל שהיה על הכרטיס משום מה נפל מהחום משהו מוזר לא יודע מה היה שם בקושי זוכר לילה טוב אחי תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.