עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט מחשב גיימינג 7K

Featured Replies

פורסם

אין הרבה מה להסביר, אני מעוניין במחשב שייתן כמה שיותר ביצועים (במיוחד גרפיים) במחיר הזה (7K). ניתן לחרוג מהמחיר במקסימום 500 שח. 

נערך על-ידי מיכאל נובק

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי?  7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בנתיים בעיקר משחקים, יכול להיות שבעתיד עריכה גרפית ותכנות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים והכי קשים להרצה witcher 3, battlefled 1 doom וכדומה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאוד רוצה לקנות מסך ספציפי של LG ששמעתי עליו כל כך הרבה דברים טובים למרות שהרזולוצייה שלו קצת תקשה על המחשב שלי - 3400 * 1440. (המחיר של המסך הוא לא חלק מהתקציב והוא ייקנה בנפרד).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 לא הדבר הכי חשוב בעולם, כלומר אין צורך להוציא כסף במיוחד כדי לחסוך רעש, אך אם זה לא מוסיף לעלות אשמח להפחית את הרעש כי חשוב לי השקט כאשר אני מאזין למוזיקה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שכן לפחות בינוני ואוליי גם כבד אם יתאפשר בלי להגיע לטמפרטורות יותר מדי מטורפות.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ווינדוס 10 הכי זול שיש באנגלית

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא במיוחד. אם ניתן אני מעדיף ב-KSP או אייבורי כי יש אותם בעיר שלי מודיעין, אך אם יש חלק מסויים שממש כדאי לי לקנות ואין אותו באייבורי ובKSP אז אפשר גם מחנויות אחרות. 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? תחילת אוגוסט.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).וייפי טוב ככל האפשר, עדיף גם תמיכה בDUEL BAND וגם צורב דיסקים זול.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן מומלץ מאוד לשמור על אופק שדרוג המחשב כי אני מתכנן להשתמש במחשב הזה עוד הרבה שנים וכל כמה זמן לשדרג חלק מסויים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש חשיבות מסויימת למראה של המחשב וחשבתי ללכת על צבעים שחור לבן כחול מתכתי. בנוסף, אני אשמח מאוד אם תוכלו לכלול במפרט את המארז 

Fractal Design Define R5 בצבע טיטניום כולל חלון צד (https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15853) אני פשוט ממש אוהב את המארז הזה.    

תודה רבה לכל העוזרים.

נערך על-ידי מיכאל נובק

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני אומר את האמת, ניסיתי להרכיב מפרט פעמיים, שיוכל להתמודד עם 4K ועם שאר הצרכים שלך, המפרט הכי זול שיצא לי הוא בסביבות ה9K.

אולי מישהו אחר יוכל לנסות, אני לא מצליח.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

אני אומר את האמת, ניסיתי להרכיב מפרט פעמיים, שיוכל להתמודד עם 4k ועם שאר הצרכים שלך, המפרט הכי זול שיצא לי הוא בסביבות ה9K.

אולי מישהו אחר יוכל לנסות, אני לא מצליח.

תודה רבה, האם אתה יכול להראות לי את המפרט של ה-9K?

פורסם

עשיתי משהו בסטארט, יוצא 7,752 מינימום:  http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=578e9a3ce7960

אם אתה לא משחק בסימולציות/משחקי אסטרטגיה שונים אז אפשר להפחית בקירור של המעבד כי ה-NH-D15 זה הכי רחוק שאפשר בשביל OC עם קירור אוויר, אם יש לך כונן אופטי ישן משלך אז עדיף לחסוך את השמונים שקל, לחסוך בכרטיס מסך לא חושב שמומלץ, גם בגלל שאתה מתכנן לשחק ברזולוציה מאוד גבוהה וגם כי הקירור של הG1 מצוין. מה גם שאם לא אכפת לך מSSD אפשר לחסוך כמה מאות שקלים.

פורסם
  • מחבר

תודה.  אתה חושב ש I5 יספיק?

פורסם

I7 לא נכנס בתקציב, לוח לOC לא נכנס בתקציב.

יש פה הרבה פשרות בשביל לשחק ב4K.

לדעתי קנה מסך 1440P ותגיע לתוצאות טובות יותר בפחות כסף.

פורסם

לדעתי לא תצליח להכניס בתקציב הזה גם: ביצועים, אוברקלוקינג, המארז שאתה רוצה.

גם זה עם דברים שנראים כמו פשרות במיוחד בתקציב הזה(לוח אם וssd) אז זה יהיה מקסימום ביצועים בתקציב, ללא המארז וללא אפשרות לאוברקלוק

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1849 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170M-D3H DDR4 S1151
זכרון: 309 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 3590 ₪ - EVGA GTX1080 8G D5 1708Mhz SuperClocked GAMING ACX 3.0
דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty
דיסק קשיח: 229 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO
מארז: 220 ₪ - * חדש במלאי * - Antec GX505
ספק כוח: 419 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 560W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 7033 ₪ למזומן  
 7173 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אגב, למה אתה רוצה לעשות אוברקלוקינג? כי בעקרון אין ממש צורך לזה היום שהשימושים שלך סטנדרטיים. להוסיף את האופציה לאוברקלוק תוסיף עוד 200-300 שקל ללוח האם ועוד 100-200 לאוורור ועוד 150 למעבד בהנחה שתרצה i7 ולא i5. ככה שזה יוצא המון כסף.

בכל מקרה, במערכת כזו תשקיע בספק הרבה לאחד באיכות גבוהה, שיחזיק את המערכת לכל השנים בתקווה.

מבחינת שימושיות ושיפורים, אני הייתי מעדיף את הלוח אם Asus h170 pro gaming למערכת שכזו וssd הייתי מעדיף את Samsung 850 evo. הבחירה במפרט מעלי של Samsung 750 evo היא לדעתי לא נכונה ואם מחפשים כונן ssd תקציבי עדיף את מה ששמתי או את Kingston uv400 באותו הגודל. ה750 הוא כונן בינוני עם השם הגדול של סמסונג מאחוריו ועולה הרבה יותר ליחידת נפח מכוננים תקציביים טובים ממנו או לפחות שקולים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

I7 לא נכנס בתקציב, לוח לOC לא נכנס בתקציב.

יש פה הרבה פשרות בשביל לשחק ב4K.

לדעתי קנה מסך 1440P ותגיע לתוצאות טובות יותר בפחות כסף.

זה לא בדיוק 4K אבל זה רזולוציה קרובה (3440*1440) http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC98-W-ultrawide-monitor

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני יוכל להוסיף עוד קצת כסף כמה אמור לעלות במינימום מפרט למחשב בלי לעשות כל מיני פשרות?

פורסם

עדיין הרזולוציה מאוד תובענית, הכותרים האחרונים מגרדים 40FPS בהגדרות גבוהות עם הGTX 1070.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים