עבור לתוכן

ייעוץ לקניית מחשב נייח + מסך, עכבר, מקלדת, גלישה באינטרנט + מעט גרפיקה , כרגע התקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מעוניינת לקנות מחשב נייח.

התקציב כרגע גמיש – מאחר ואין לי מושג מה טווח המחירים שאני אמורה לצפות לו. הייתי שמחה שלא לעבור את ה – 2000 – 2500. זקוקה גם למקלדת ועכבר פשוט, לא חייב אלחוטי, וכן למסך (כרגע יש לי פיליפס 19" ואני מאוד מרוצה, הייתי שמחה למשהו דומה)

המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט לצרכי עבודה וכן לעבודות גרפיות מידי פעם (אני לא גרפיקאית ולא עושה זאת באינטנסיביות רבה, העבודות לא נועדו להישלח לדפוס).

עובדת בעיקר עם פוטושופ, מיד פעם עם תוכנה בשם inkscape, פה ושם עם תוכנות פשוטות יותר.

זקוקה גם לווינדוס.

אשמח לתגובות לגבי המפרט המתאים

בנוסף – אין לי מושג איפה כדאי לקנות – יש כל כך אפשרויות אונליין ואופליין, אז אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון....

ואם זה מבהיר יותר טוב - הנה השאלון

. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל האפשר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + מעט גרפיקה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, אינקסקייפ - מזדמן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב במידה בינונית

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריכה אופיס, מערכת הפעלה ווינדוס (עדיפות ל - 7 או 8), צריכה שהמחשב יגיע מורכב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גרה ביבנה, מגיע לאיזור המרכז ולאיזור הדרום

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר, ברגע שאמצא מפרט וחנות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יהיה טוב אם תהיה אפשרות, אבל לא מתוכנן שדרוג מאסיבי בעתיד הקרוב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נערך על-ידי michal s

פורסם

יש בפורום נעוץ שאלון בידיוק עבור דברים כאלה. בבקשה עני עליו :) 

נערך על-ידי MekoPelet

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים