עבור לתוכן

קניית מחשב "על" גיימינג מ KSP באילת-עזרה דחוף!!!$

Featured Replies

פורסם

שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב  שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמן בלי לאג או תקיעה אחת ! אני צריך שהמחשב יעבוד הכי טוב שיש

עם תוכנות של פיתוח משחקי תלת ממד ושל בניית אתרים וגם תיכנות מתקדם ביותר .

אני צריך התאמה למסכים מרובים באיכות 4K או 5K .בקיצור -מחשב על ,אני צריך את הדה בסט של הדה בסט של הדה בסט . לאחרונה אני מחפש ב KSP ואני מציג לכם את המפרט (בשני תצלומי מסך שביצעתי) ,השאלה שלי אליכם האם זה מספיק למה שאני רוצה (כי אני עם תקציב של מקסימום 47 אלף שקל) -והאם כדאי מחשב ALIENWARE AREA 51 במקום (מחשב מותג או מחשב בהרכבה ???????????)

מה הכי טוב ? תענו לי בהקדם ,תודה

הנה המפרט שהרכבתי ,באתר של KSP .תסתכלו טוב טוב מה כדאי להחליף או לשדרג בהתאם למה שאני רוצה ותכתבו לי

58585.png

48585858.png

נערך על-ידי gamingLux

פורסם

דבר ראשון אני חושב שכדאי להוריד את ה3פעמים קיט של 4X8GB כי אני לא חושב שהלוח אם תומך ב12 סלוטים של ראמ. (נעזוב את העובדה שלא ניראהלי שאי פעם תצליח למלא 94GB של RAM).

ציטוט של gamingLux

בקיצור -מחשב על

אני לא חושב שאתה יודע מה זה "מחשב על" בידיוק.

אם אתה באמת רוצה יותר טוב מזה תצטרך לוח אם עם שתי סוקטים של LGA2011-3 ותשים שם שתי Xeon 2699v4 ותבדוק שיש שם שתי PCIE בישביל שתי GTX1080.

פורסם
ציטוט של MekoPelet

דבר ראשון אני חושב שכדאי להוריד את ה3פעמים קיט של 4X8GB כי אני לא חושב שהלוח אם תומך ב12 סלוטים של ראמ. (נעזוב את העובדה שלא ניראהלי שאי פעם תצליח למלא 94GB של RAM).

אני לא חושב שאתה יודע מה זה "מחשב על" בידיוק.

אם אתה באמת רוצה יותר טוב מזה תצטרך לוח אם עם שתי סוקטים של LGA2011-3 ותשים שם שתי Xeon 2699v4 ותבדוק שיש שם שתי PCIE בישביל שתי GTX1080.

אבל אין מעבדי XEON ב-KSP 

פורסם
  • מחבר

אבל לא קיימת הגבלה של כמות כרטיסי RAM במחשב ? -הכל הרי תלוי במארז ובגודלו - FULL TOWER או מארז המורכב בהתאמה אישית יספיקו  

ככה ידוע לי       .

נערך על-ידי gamingLux

פורסם

אז במה שKSP מציעים . כן זה ההכי טוב שאפשר להשיג. אבל לגיימינג בנצמארקים של 6700K יותר טובים מ6950X

פורסם
ציטוט של gamingLux

אבל לא קיימת הגבלה של כמות כרטיסי RAM במחשב ? -הכל הרי תלוי במארז ובגודלו - FULL TOWER או מארז המורכב בהתאמה אישית יספיקו  

בוודאי שקיימת הגבלה לכמות RAM . לפי היצרן של הלוח אם כמובן. אם יש רק 4 סלוטים והלוח מאפשר עד 16GB של 2166MHZ אתה לא יכול לשים ראמ של 32GB עם 3200MHZ

פורסם

לגבי כרטיס קול, לא הייתי ממליץ לקנות בארץ כי פשוט אין כמעט שום אופציות טובות. אם אתה רוצה אני יכול להמילץ לך על אוזניות וכרטיס קול מחו"ל.

פורסם
ציטוט של MekoPelet

אז במה שKSP מציעים . כן זה ההכי טוב שאפשר להשיג. אבל לגיימינג בנצמארקים של 6700K יותר טובים מ6950X

כן, כי בנתיים אין משחקים שיודעים לנצל יותר מארבע ליבות, אבל אם הוא רוצה לחשוב על העתיד אז יכול להיות שמשחקים עתידיים ידעו לנצל יותר טוב מעבדים בעליי יותר מארבע ליבות וככה יהיה לו מעבד חזק שיחזיק לו כמה שנים טובות ללא צורך שידרוג, וגם אם הוא ירצה לעשות כל מיני עריכות גרפיות בהמשך המעבד הזה יוכל לחסוך לו הרבה זמני רינדור.

פורסם

לא צריך מעבד מטורף כמו x6950 עבור עבודות גרפיקה\תלת מימד - התוכנות עצמן לא יודעות לנצל כמות מעבדים כזאת(רוב כוח העיבוד ב rendering מגיע מכרטיסי המסך). 4 ליבות יספיקו בהחלט 6700K. בנוסף, מעבדים כמו 6950x נועדו למטרות אחרות - יותר חישובים ופחות לגיימינג (יש השפעה משמעותית של המעבד הספציפי הזה על ה FPS)

לגבי המסך - עם מחשב כזה, המסך הזה הוא עלבון. אם אתה מחפש מסך 4K אמיתי שיכול גם להתאים לגיימינג  (ה latency לא גבוה מ 5ms), הייתי ממליץ על XB321HK BMIPHZ או הגרסה המכווצת שלו, XB271HK bmiprz של acer. להשיג אני לא יודע איפה אבל אלו המסכים שמתאימים  לצרכים של גיימינג ועבודות גרפיקה.

לגבי כרטיסי המסך - כרגע הבסט של הבסט הוא gigabyte 1080 xtreme gaming. למרות שגם מה שאתה בחרת זה אחלה דגם

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Mightydwarf

לא צריך מעבד מטורף כמו x6950 עבור עבודות גרפיקה\תלת מימד - התוכנות עצמן לא יודעות לנצל כמות מעבדים כזאת(רוב כוח העיבוד ב rendering מגיע מכרטיסי המסך). 4 ליבות יספיקו בהחלט 6700K. בנוסף, מעבדים כמו 6950x נועדו למטרות אחרות - יותר חישובים ופחות לגיימינג (יש השפעה משמעותית של המעבד הספציפי הזה על ה FPS)

לגבי המסך - עם מחשב כזה, המסך הזה הוא עלבון. אם אתה מחפש מסך 4k אמיתי שיכול גם להתאים לגיימינג  (ה latency לא גבוה מ 5ms), הייתי ממליץ על XB321HK BMIPHZ או הגרסה המכווצת שלו, XB271HK bmiprz של acer. להשיג אני לא יודע איפה אבל אלו המסכים שמתאימים  לצרכים של גיימינג ועבודות גרפיקה.

לגבי כרטיסי המסך - כרגע הבסט של הבסט הוא gigabyte 1080 xtreme gaming. למרות שגם מה שאתה בחרת זה אחלה דגם

לי יש i7 דור חמישי 4 ליבות וזה לא מספיק טוב ...

פורסם

אני לא מאמין לרגע לשרשור הזה, אין לי בעיה לזרום איתך ולהרכיב מפרט ב20K או ב50K (בטח לא מKSP), אבל יש הרבה חורים בעלילה. 

בתור אחד שמרנדר קבצים כאלה גדולים (ענקיים אפילו) לא נשמע שיש לך מושג על מה אתה מדבר.

מסכים מרובים 4K/5K, הGTX1080 לא תומך ביותר ממסך 5K אחד.

לא ציינת שאתה צריך כוננים גדולים ומהירים לקבצים ענקיים?!

נתקלתי בתקציבים גדולים למערכות מחברות, אבל לא ב47K.

ציטוט של gamingLux

לי יש i7 דור חמישי 4 ליבות וזה לא מספיק טוב ...

לא מספיק טוב לאיזה שימוש?

בכל מקרה אם זה רציני, לא חסר מי שיעזור לך, אבל אתה צריך הרבה! שינויים וטופס מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים