עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית - עד 1200 שקל - ללא מעבד ולוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה להרכיב מחשב כאשר יש לי כבר מעבד I5-6600 ולוח אם GA-H170M-D3H.

המחשב לאינטרנט ואופיס אולי טיפה משחקים.

מתחבר למסך 23".

יש לי גם כרטיס מסך 4850 (האם כדאי לי לחבר אותו?)

ויש גם כונן קשיח SSD.

אז למעשה אני צריך את שאר החלקים.

אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה כדאי עד 1000-1200.

עדיף מחנות בחיפה או הקריות.

תודה!

פורסם

אז מה חסר, רק מארז, ספק וזכרונות?

קנה איזה מארז שבא לך, ספק בתקן 80+ וזכרונות - 8GB, לא צריך יותר. קנה מכל חנות, אתה יכול לעשות סקר קטן בזאפ. KSP/IVORY מספיק טובים לזה.

מ-1000 ש"ח ישאר לך הרבה עודף.

בקשר לכרטיס המסך, אם יש בתכניות טיפה משחקים - תתקין אותו, מה יש לך להפסיד. לא תשחק בהגדרות גבוהות, אבל זה לא עולה לך עוד כסף, אז מה אכפת לך.

הבעיה היחידה עשויה להיות רעש מהמאוורר שלו... אבל זו באמת כבר העדפה שלך (האפשרות לשחק קצת מול הרעש).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

קנה איזה מארז שבא לך, ספק בתקן 80+ וזכרונות - 8GB, לא צריך יותר. קנה מכל חנות, אתה יכול לעשות סקר קטן בזאפ. KSP/IVORY מספיק טובים לזה.

בקשר לכרטיס המסך, אם יש בתכניות טיפה משחקים - תתקין אותו, מה יש לך להפסיד. לא תשחק בהגדרות גבוהות, אבל זה לא עולה לך עוד כסף, אז מה אכפת לך.

הבעיה היחידה עשויה להיות רעש מהמאוורר שלו... אבל זו באמת כבר העדפה שלך (האפשרות לשחק קצת מול הרעש).

השאלה לגבי הכרטיס מסך .. האם מה שמגיע היום onboard הוא לא באותה רמה כמו של הכרטיס הזה (שדי ישן).

תודה

פורסם

מה שמגיע OnBoard לא עושה כמעט בכלל 3D. לא ברמה של משחקים. תוכל לשחק על LOW, אם זה מעניין אותך.

מצד שני, ובמחשבה שניה... ה-4850 כ"כ ישן שהוא באמת לא יריץ היום כלום עם הגדרות נורמליות. לא שידוך טוב למעבד כמו 6600.

קיצר, בהנחה שאתה יודע להרכיב כרטיס לבד, ההצעה שלי נשארת כמו שהיתה. תכניס אותו, ואם הוא באמת לא מריץ כלום - תוציא אותו.

או אולי בעצם הפוך  תנסה לרוץ במשחקים לא כבדים על הגדרות LOW, תראה איך רץ, תכניס את הכרטיס ותנסה שוב...

ההפסד שלך הוא רבע שעה עבודה בבדיקת המשחק, רבע שעה להתקין דרייבר וחצי שעה להתעסק עם ההתקנה של הכרטיס - ביחד שעה.

בערך כמו שעולה לך לחטט עוד קצת ברשת ולחפש תשובה :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

יופי תודה על התשובה.

מבחינת מארז וזכרונות זה ממש לא משנה מה שאקח? הכל אותו דבר?

תודה

פורסם

כל זכרון DDR4, וכל מארז שכל הציוד שלך נכנס לתוכו - דהיינו, ATX רגיל...

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

כל זכרון DDR4, וכל מארז שכל הציוד שלך נכנס לתוכו - דהיינו, ATX רגיל...

יופי!

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים