עבור לתוכן

התייעצות על מפרט מחשב , מזמין שבוע הבא

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא  , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100.
זהו המפרט :
מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI
לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4
זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 
Antec GX300 Window מארז
Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק
קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2
האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר..

ומה אתם חושבים בכללי?

פורסם

אולי לנסות להכניס את ה 6600 במקום רק אם אפשרי.

בקשר לכרטיס מסך אנוודיה אמור להוציא ב19 את ה 1060 אבל לדעתי המחיר בארץ יגיע לטווחים של 1800-1900 אז ה RX כרגע האופציה הכי טובה ~לדעתי~

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

אולי לנסות להכניס את ה 6600 במקום רק אם אפשרי.

בקשר לכרטיס מסך אנוודיה אמור להוציא ב19 את ה 1060 אבל לדעתי המחיר בארץ יגיע לטווחים של 1800-1900 אז ה RX כרגע האופציה הכי טובה ~לדעתי~

יקר , אני גם צריך מסך חדש.

אז בגדול המפרט טוב?

פורסם

אתה יכול לחסוך ולהסתפק ב-500W.

SSD חובה. (השיפור בביצועים מאוד משמעותי, כונן של 120gb ל-windows עולה ~200)

אתה לא צריך קירור נפרד אם המעבד מגיע באריזה הרשמית (box).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של eladkatz

אתה יכול לחסוך ולהסתפק ב-500W.

SSD חובה. (השיפור בביצועים מאוד משמעותי, כונן של 120gb ל-windows עולה ~200)

אתה לא צריך קירור נפרד אם המעבד מגיע באריזה הרשמית (box).

תודה על התגובה.

500w של אותו דגם ?

אפשר דוגמא לשיפור בביצועים עם ה ssd?

ואני קונה מעבד חדש , אמור להגיע באריזה הרשמית לא? ולמה לא צריך קירור בנפרד אם הוא באריזה רשמית?

פורסם

500W של כל חברה סבירה (ליתר ביטחון, תוכל להסתפק אפילו בפחות).

SSD פשוט מהיר במאות אחוזים מכונן קשיח, אז מערכת ההפעלה עולה מהר יותר, תוכנות נפתחות מהר יותר (באופן משמעותי) והשימוש במחשב חלק יותר. בתקציב שלך עדיף לקחת SSD קטן (למערכת הפעלה, תוכנות ואולי כמה משחקים) וכונן קשיח גדול (לסרטים, משחקים ומה שלא נכנס ל-SSD).

תברר אם המעבד מגיע באריזה רשמית של אינטל (retail / box) או לא (OEM / tray). הוא לא בהכרח מגיע באריזה הרשמית.

אם כן, יש באריזה גם מאוורר (stock heatsink).

פורסם

אלעד, לפי מה שזכור לי, מעבדי סקייליק מגיעים ללא קירור סטוק גם באריזת box.

מצטרף להמלצה בנוגע לSSD.

והמלצה שלי, קח לוח אם וספק כוח איכותיים יותר. לא בטוח שזה אפשרי בגבולות התקציב, אבל מומלץ מאוד לחרוג לטובת שני אלה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

רק מעבדי ה-k, יש לי i5-6400 עם מאוורר stock.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של eladkatz

רק מעבדי ה-k, יש לי i5-6400 עם מאוורר stock.

אשאל אותם .

מצד אחד אתה אומר לי גם 500w אפשרי, והבחור השני ממליץ על ספק כח איכותי ממה שציינתי , אז מה לעשות (יש לציין שאני מוגבל מאוד בתקציב, ואם הספק כח והלוח אם טובים לשימושים שלי לא רואה סיבה לשדרג )

ציטוט של Nightbeat

אלעד, לפי מה שזכור לי, מעבדי סקייליק מגיעים ללא קירור סטוק גם באריזת box.

מצטרף להמלצה בנוגע לSSD.

והמלצה שלי, קח לוח אם וספק כוח איכותיים יותר. לא בטוח שזה אפשרי בגבולות התקציב, אבל מומלץ מאוד לחרוג לטובת שני אלה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני מוגבל בתקציב , לגבי הספק כח אלעד המליץ שאפשר לרדת ל500w ואתה אומר שצריך איכותי יותר מה לעשות?

לגבי לוח אם מה רע במה שפרסמתי, נראלי מתאים לשימושים שלי.

פורסם

אולי @Nightbeat התכוון לספק יעיל יותר (bronze וכו'). 500w זה מצוין.

פורסם

סה"כ נראה בסדר גמור לתקציב,
עדיף בערכת שבבים הזאת את הדגם שלקחת מאשר אסוס למשל שמגיע עם כניסת USB אחת למארז מקדימה. אז אחלה בחירה.
ממליץ להוסיף SSD בשביל מערכת ההפעלה ששם תראה הבדל בין SSD לHDD רגיל, וגם עבור  משחקים כבדים שדורשים זמני טעינה ארוכים (BF4 GTA V וכו') 

פורסם

א. קודם כל אם אתה רוצה עזרה מדויקת יותר שתתאים בדיוק למה שאתה צריך, תמלא את השאלון הנעוץ בראש הפורום. תמלא את השאלון, ונוכל לעזור לך טוב יותר.

ב. הלוח אם שבחרת תקציבי מידי ולדעתי חבל לקנות אותו עם מעבד מתקדם כמו הi5.

ג. מכיוון שאתה מוגבל בתקציב, ההבדל במחיר לi5-6600 הוא לא רלוונטי, ועדיף להעביר את הכסף הזה ללוח אם מתקדם יותר.

ד. כאשר מוגבלים בתקציב, אז אין ברירה וקונים גם ספק תקציבי. אני לא אומר חס וחלילה ספק גנרי, אבל יש ספקים תקציביים טובים שיעשו את העבודה. כן, אין שום צורך לספק מעל 500W

פורסם
  • מחבר
ציטוט של snudler6

א. קודם כל אם אתה רוצה עזרה מדויקת יותר שתתאים בדיוק למה שאתה צריך, תמלא את השאלון הנעוץ בראש הפורום. תמלא את השאלון, ונוכל לעזור לך טוב יותר.

ב. הלוח אם שבחרת תקציבי מידי ולדעתי חבל לקנות אותו עם מעבד מתקדם כמו הi5.

ג. מכיוון שאתה מוגבל בתקציב, ההבדל במחיר לi5-6600 הוא לא רלוונטי, ועדיף להעביר את הכסף הזה ללוח אם מתקדם יותר.

ד. כאשר מוגבלים בתקציב, אז אין ברירה וקונים גם ספק תקציבי. אני לא אומר חס וחלילה ספק גנרי, אבל יש ספקים תקציביים טובים שיעשו את העבודה. כן, אין שום צורך לספק מעל 500W

תודה על התגובה , אפשר לדעת מה רע בלוח אם בשביל המעבד שאתה ממליץ משהו מתקדם יותר? כי אם לא משהו רציני לא נראלי שאראה סיבה להחליף.

ואפשר דוגמא ללוח אם כזה?

פורסם

שוב, אמליץ להוסיף התייחסות מלאה לשאלון הנעוץ בראש הפורום להתייחסות מלאה.

שתי סיבות שאני ממליץ לחשוב על לוח איכותי יותר:

ללח רק שני חריצי זכרון, ולכן יהיה רלוונטי לפחות זמן בעתיד.

ללוח יש מעט שלבי ייצוב מתח, כנראה רק 4 (או אולי אפילו 3). זה יגרום ללוח להחזיק פחות זמן.

בתור פתרון, הייתי מציע את הלוח B150-A של ASUS או את GA-B150M-D3H של Gigabyte כשאני נוטה יותר לכיוון של הASUS

פורסם
  • מחבר
ציטוט של snudler6

שוב, אמליץ להוסיף התייחסות מלאה לשאלון הנעוץ בראש הפורום להתייחסות מלאה.

שתי סיבות שאני ממליץ לחשוב על לוח איכותי יותר:

ללח רק שני חריצי זכרון, ולכן יהיה רלוונטי לפחות זמן בעתיד.

ללוח יש מעט שלבי ייצוב מתח, כנראה רק 4 (או אולי אפילו 3). זה יגרום ללוח להחזיק פחות זמן.

בתור פתרון, הייתי מציע את הלוח B150-A של ASUS או את GA-B150M-D3H של Gigabyte כשאני נוטה יותר לכיוון של הASUS

לא רואה סיבה לפתוח אשכול .

בכל מקרה לגבי היצוב מתח כמה זמן זה בערך פחות זמן? ו

שרשום בלוחות אם לגבי הראם up to 32gb X זאת אומרת מקסימום 16 כל אחד נכון?

אז אם אחליף לוח אם ספק אוריד ל500w אולי גם יוסיף ssd זהו בגדול ? לא יהיה בעיה למחשב עם 500w?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים