עבור לתוכן

מחפש נייד קל משקל לשימוש סטנדרטי עד 5K. חובה SSD.

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס.

תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי.

חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. 

אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד'

מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פאוורפויינט, דפדפנים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר אליו לעולם ככל הנראה. בתאוריה יש לנו 1920x1080 של 23".

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שיהיה די שקט. נגיד 5-8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס לא צריך. ווינדוס אני מניח שאפשר להעביר ממה שיש לנו אז לא קריטי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. תל אביב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מסך עדיף 14", אבל 13.3 גם יספיק.

תודה לעוזרים

נערך על-ידי zahit

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא לרוב בבית (אבל על ספה ולא על שולחן - בגלל זה לא כדאי מסך גדול מדי), ובגלל זה עדיף 14" מבחינתי. אבל היא עדיין לוקחת אותו איתה לפעמים, ומשקל גבוה מאוד מכביד עליה. המחשב ששימש אותה עד עכשיו הוא dell inspirion n3010 ששוקל כמעט 2 קילו, וזה היה כבד מדי. והיום כשיש מחשבים כך כך קלים, זאת התכונה שיכולה להיות ה"בונוס" הכי נחמד, בהתחשב בזה שאין כמעט דרישות על המפרט.

פורסם
  • מחבר

תודה.

לדל יש מעט מדי זיכרון קשיח וגם זכרון RAM, למלא מחשבים באזור מחירים הזה יש 8GB אז נראה לי חבל.

הלנובו נראה סבבה, אבל ראיתי דברים במשקל מעט יותר נמוך, אז אני אשאל ספציפית:

יש את סדרת היוגה של לנובו, מלא דגמים בזאפ שנראים כמעט אותו דבר - למשל זה - http://www.megabuy.co.il/product/מחשב-נייד-lenovo-yoga-900-13-80mk003hiv?aff=Zap&aff_a=1.

ויש דגם אחר של לנובו מאוד קל - http://www.orpc.co.il/items/873927.

שניהם עם מפרט דומה ללנובו שהראת (חוץ מהרזולוציה המוגזמת של היוגה) אבל יותר קלים. יכול להגיד לי אם שניהם יעשו את העבודה או שאני מפספס משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים