עבור לתוכן

בקשה לייעוץ - שדרוג מערכת בת 3 בשביל gtx 970

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל - תודה מראש על העזרה!

הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש.

מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם.

נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר?

הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לדעתכם אם צריך להחליף מעבד / לוח-אם / ספק (אני בספק) / זיכרון (בטוח אשדרג) וכו'. אם כדאי להחליף, אשמח להצעות:

מעבד: Intel Core i5-3470 @ 3.2GHZ

לוח אם: Intel DH77KC

(Chipset: Intel Ivy Bridge Rev. 09 ; Graphic Interface: PCI-Express x16)

זיכרון: 8GB DDR3 (שני כרטיסים של 4. יש לי עוד שני סלוטים פנויים)

ספק כוח: SeaSonic S12II 620 Bronze 620W

אם לדעתכם עדיף כבר לקנות מערכת חדשה, כמובן אשמח שתגידו, אני פשוט לא בטוח כמה מהדברים פה דורשים שדרוג (קראתי דיון ער לגבי מעבדים ואם צריך לשדרג או לא, ולא הצלחתי להכריע).

שוב המון תודה לכל המייעצים!

פורסם

היי,

לא יודע למה אתה בטוח שאתה צריך לשדרג את הזכרון, לדעתי לא חובה בכלל. 16GB יתן לך יתרון רק במקרים ספציפיים ובודדים.

אבל גם אם נניח שכן - זה כל השדרוג הנדרש, i5-3470 הרי נותן לך ביצועים שחלשים ב-20% בערך לעומת 6600 חדש - בשביל זה אין צורך להחליף כלום בינתיים (מה גם שהלוח שלך הוא 1155, למה תשדרג?). חכה שההיצע בשוק המעבדים יתן קצת יותר תמורה לדולר לפני שאתה מחליף מעבד כזה.

יוצא שכל השדרוג שאתה צריך הוא הזכרון, זה די כלום. והספק שלך מצויין, אין שום סיבה להחליף.

לגבי הקניה של כרטיס חדש, 970 הוא עדיין אופציה בעיני - למרות שאולי עדיף לך לחכות ולראות מה יקרה כשיצאו כרטיסי 1060, שאמורים לתת בערך אותה רמת ביצועים (לפי הציפיות מהם כיום). עוד רעיון - 970 משומש, אם תמצא במחיר טוב.

גם AMD 480 יכול להיות אופציה (בגדול אותה רמת ביצועים), אבל אם אתה שוקל כזה אז לא עכשיו - חכה שיצאו גרסאות עם קירור יעודי ויפתרו בעיות המתח שיש לו כרגע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה!

שמח לשמוע שלא נדרש שדרוג של רוב הרכיבים!

כמה זמן נראה לך שאני יכול להמשיך למשוך עם המעבד הזה?

קצת בא לי כבר על השדרוג אז אני לא יודע אם אצליח להתאפק ולחכות ל 1060. אם אני רוצה עכשיו, 970 זו האופציה הכי טובה שלי או שכדאי משהו אחר?

ואם ה-970, איזו גרסא?

שוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים