עבור לתוכן

איטנרט עובד מחובר לHOTBOX אבל לא מתפקד עם ראוטר חדש

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי ראוטר חדש כי הראוטר הישן בקושי תיפקד.

החלפתי את הראוטר והכל עבד חלק.

אחריי כמה חודשים היתה לי הפסקת חשמל אחת ואז הראוטר התחיל לקרטע לכמה ימים ואז עבד שוב חלק.

היום התחילו לי בעיות רציניות בגלישה. חלק מהאתרים לא עולים, או עולים חלקית. הווינדוס מדווח על תקלת DNS.

אתר שלא עבד היה למשל AMAZON.COM אבל אתרים אחרים עבדו, כמו YNET.

העיניין הוא שברגע שחיברתי את המחשב ישירות לHOT BOX, הכל עבד חלק.

אז מה הבעיה בעצם? הגדרות של הראוטר? הגדרות של הHOT BOX? בעיית חומרה בראוטר?

הHOT BOX נמצא במצב מודם ולא במצב ראוטר.

הדגם של הראוטר שלי הוא: TL-WR841N

TP LINK

ניסיתי לשים את הדיסק של הראוטר ולהשתמש בעזרה להגדיר את הראוטר... בשלב שהוא הגיע לנסות להתחבר הוא לא מצא חיבור לאינטרנט והאינטרנט הפסיק לפעול באופן מוחלט(דרך הראוטר).

פורסם

לא כתבת אם ספק ה-IPS שלך - מידע קריטי לפתרון הבעיה.  בכל מקרה, שנה את הגדרת שרתי ה-DNS מברירת המחדל של הספק לאלה של גוגל (8.8.8.8 ו-8.8.4.4) וסביר להניח שכל הבעיה שיש לך תפתר.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא 012.

בינתיים עידכנתי FIRMWARE וזה עובד.

מצטער על הבורות.. הגדרות DNS אלו שרתים שעוזרים "לפענח" DOMAINS לכתובות IP, נכון? איפה אני משנה את זה? בראוטר? או בהוט בוקס? או אצל 012?

פורסם

אתה צודק בהבנת המושג - את השינוי מבצעים בנתב.

פורסם
  • מחבר

האמת יש לי תחושה שאני לא יודע איך להדליק את הראוטר אחריי המודם. אחריי כשאתה מתחבר להוט בוקס נניח עם מחשב או עם ראוטר, אתה צריך לעשות ריסט להוט בוקס כי הוא צריך להקצות משהו חדש(כתובת או משהו?) להתקן החדש. בעוד שאתה מתחבר לראוטר זה כמו "plug and play" כי אתה יכול לחבר ולנתק מכשירים וזה "יעבוד" מבלי שתצטרך לעשות ריסט לראוטר.

אז יש מצב שפשוט אחריי שעשיתי ריסט להוט בוקס לא חיקיתי מספיק זמן לחבר את הראוטר... זה רק תאורייה.

אם זה לא נכון, אז כנראה הפירמוויר עזר... אולי...

פורסם

סדר ההדלקה בהוט הוא כזה - קודם מדליקים את ה-HOTBOX ומחכים שכל הנורות ידלקו כמו שצריך.  רק אח"כ מדליקים את הנתב - אם לא עושים זאת בסדר הזה הנתב לא מצליח לשלוף כתובת IP חיצונית באופן תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים