עבור לתוכן

מתבלט בין המסכים : LG IPS LED 24MP58VQ-P : Dell LED IPS SE2416H

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומה
והחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.
מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.

פורסם

היי.  כרגע קצת מאוחר מדי בשבילי לבדוק את הנתונים של המסכים ולהשוות. 

אבל אני כן יכול להגיד לך כבר עכשיו שאם אתה מחפש משהו עד 1000 שקל, כל מה שחשוב הוא שיהיה IPS, זמן תגובה עד 12ms (בדרך כלל תמצא עד 8), input lag הכי נמוך (זה יופיע באתרי המבקרים, אם יש סיקור למוצר).

ואת החיבורים שאמורים להתאים לכרטיס מסך שלך. dvi או hdmi.

מבחינת הפאנל עצמו, LG מייצרת את הפאנלים למוצרים שלה, וגם למוצרים של dell. ברמה הבסיסית הם אמורים להיות אותו הדבר. 

לגבי הציפוי ולתצוגה הכללית, אני אצטרך לבדוק מחר (אם יש זמן).

לגבי בעיות שיש למסכים, אתה יכול לבדוק בעצמך כבר עכשיו באתרי מכירות בחו"ל, עם דגש לתגובות שליליות על המוצרים וכמה זה נפוץ.

עריכה: טוב, אני קצת מחוק כרגע.. 1:41 בלילה וחשבתי שהגבת כרגע בפורום אחר...

נערך על-ידי meir_l

פורסם
  • מחבר
ציטוט של meir_l

היי.  כרגע קצת מאוחר מדי בשבילי לבדוק את הנתונים של המסכים ולהשוות. 

אבל אני כן יכול להגיד לך כבר עכשיו שאם אתה מחפש משהו עד 1000 שקל, כל מה שחשוב הוא שיהיה IPS, זמן תגובה עד 12ms (בדרך כלל תמצא עד 8), input lag הכי נמוך (זה יופיע באתרי המבקרים, אם יש סיקור למוצר).

ואת החיבורים שאמורים להתאים לכרטיס מסך שלך. dvi או hdmi.

מבחינת הפאנל עצמו, LG מייצרת את הפאנלים למוצרים שלה, וגם למוצרים של dell. ברמה הבסיסית הם אמורים להיות אותו הדבר. 

לגבי הציפוי ולתצוגה הכללית, אני אצטרך לבדוק מחר (אם יש זמן).

לגבי בעיות שיש למסכים, אתה יכול לבדוק בעצמך כבר עכשיו באתרי מכירות בחו"ל, עם דגש לתגובות שליליות על המוצרים וכמה זה נפוץ.

עריכה: טוב, אני קצת מחוק כרגע.. 1:41 בלילה וחשבתי שהגבת כרגע בפורום אחר...

קודם כל תודה על התגובה , עשיתי חיפוש על המסכים הנ"ל ועדיין לא הבנתי מה כדאי ובגדול שניהם נראים טובים.

מה שגם התלבטתי עם עוד מסך  AOC G2460VQ6 24 שהוא מסך לגיימינג עם פאנל TN ותומך ב  freesync ואני הולך לקנות כרטיס מסך שגם תומך.

אני לא יודע אם עדיף IPS , וגם מתקשה בבחירה בין שני המסכים בגלל זה באתי לפה , ומצד שני יש את ה aoc לגיימינג.

עכשיו אני משחק בשביל הכיף וכל זה ולא יודע אם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה את ה aoc או מסך ips שיציג לי תמונה איכותית יותר , לעומת שאר העדיפויות של ה aoc.

מה אתה חושב ? מה שגם הוא גם יותר זול קצת מהמסכים למעלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים