פורסם 2016 ביולי 109 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים . פתח תקווה , אייבורי Ksp עדיפות . 9. מתי מתוכננת קניית המחשב ? ביומיים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD מעדיף, Cd אפשר לוותר . 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: התקציב מאוד חשוב לי , רוצה נייד שיעבוד טוב ויחזיק כמה שנים טובות , עדיפות לנייד קל ! כדי שיהיה לי נוח לקחת אותו ללימודים.
פורסם 2016 ביולי 109 שנים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5372 טיפה חריגה מהתקציב אבל החריגה הזאת תיתן לך הרבה ביצועים למחיר (במיוחד כשאתה רוצה גיימינג קל על הגדרות גבוהות אז כרטיס מסך נפרד זה חשוב ביותר) מה שכן אם כבר לחסוך אז מצאתי משהו עם GTX950M ב3800 (פשוט תחפש בזאפ 950M ותמצא אותו אמור לעלות 3800)
פורסם 2016 ביולי 109 שנים מחבר ציטוט של MekoPelet http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5372 טיפה חריגה מהתקציב אבל החריגה הזאת תיתן לך הרבה ביצועים למחיר (במיוחד כשאתה רוצה גיימינג קל על הגדרות גבוהות אז כרטיס מסך נפרד זה חשוב ביותר) מה שכן אם כבר לחסוך אז מצאתי משהו עם GTX950M ב3800 (פשוט תחפש בזאפ 950M ותמצא אותו אמור לעלות 3800) לנובו ? אני מכיר את הדגם והציעו לי אותו רק על בסיס amd יד שנייה ב3000 שקל ..אבל אני קצת מפחד על לנובו..מעדיף מותג חזק כמו אסוס או דל, מה אתה אומר על הדגמי אסוס של 556 ? כי נראה לי הלנובו הזה מאוד גיימינג וגם לא נראה קל במיוחד ? תודה על העזרה
פורסם 2016 ביולי 109 שנים ציטוט של Michael Toyber דגמי אסוס של 556 1080P לפי מה שאני רואה אלו לפטופים עם חומרה לא כלכך חזקה וגם מסך שהוא לא http://www.laptop4u.co.il/Product/36144714/מחשב-נייד-Lenovo-IdeaPad-700-15-80RU005FIV זה לאומתם עם מעבד חזק במיוחד וכרטיס מסך סביר ביותר לגיימינג עם מסך ברזולוציה סטנדרטית ששוקל רק שתים וחצי קילו לפי מה שכתוב שם SSD מה שכן אין לו אבל ניתן לשדרג לדעתי שזה בונוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.