פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אני מתלבט אם לקנות HD בנפח 160GB או 120GB.. ההבדל עד כמה שראיתי הוא 90 שקלים, שלדעתי זה לא הרבה בכלל בשביל 40GB (שזה גודל הHD הנוכחי שלי).. כרגע אני לא רואה את עצמי ממלא גם עוד 40 ג'יגה, אבל עוד 5 שנים אולי.. השאלה היא, האם מחסום ה137GB יפריע לי? אני משתמש ב WinXP SP1 שהבנתי שיש שם תמיכה ב 48bit addressing.. אני בכל אופן מתכוון לעשות partitioning ככה שלא תהיה אף מחיצה גדולה מ137GB, האם זה יפתור את הבעיה? אני מעתיק לכאן נתונים מAIDA32 במקרה שגרסת הBIOS או chipset משנה.. BIOS Properties BIOS Type AMI System BIOS Date 05/29/02 Video BIOS Date 10/05/01 BIOS Manufacturer Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios Problems & Suggestions Suggestion Video BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary. Chipset Properties Motherboard Chipset VIA VT8751 Apollo P4M266 תודה רבה מראש... עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה לקנות HD של WD, ורק עכשיו ראיתי במקרה באתר שלהם את זה: http://support.wdc.com/download/#dlgtools וה feature האחרון שרשום מטפל בבעיה הזאת.. מישהו יודע עד כמה זה אמין? והאם יש פתרון דומה ללינוקס? (אני מתכנן להתקין בעתיד)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחיצה לא תפתור את הבעיה.אתה יכול לבדוק אם יש עדכון ביוס ללוח שלך שמטפל בזה (אתה בכלל בטוח שיש בעיה? יש סיכויי טוב שהוא תומך ב 48 ביט), אם לא הפיתרון שלא יוצר בעיות ותומך בכל מערכת הפעלה זה כרטיס PCI IDE שיש לו ביוס עצמאי.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר אני חצי שעה מנסה לברר אם הלוח אם/צ'יפסט/ביוס שלי תומכים ב48 ביט ואני לא מצליח..יש לי לוח אם של PCPartner דגם M925LR, צ'יפסט של VIA דגם VT8751 Apollo P4M266, עם southbridge VT8233.ראיתי ש southbridge VT8233A תומך ב48 ביט, אבל שלי לא יודע..אודה לכם, אם תוכלו לעזור לי להחליט אם זה תומך או לא..עריכה: לא משנה, אני כנראה אקנה את ה120GB בסוף.. תודה למי שניסה לעזור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.