פורסם 2016 ביולי 99 שנים SMSL על פי רוב בונה באיכות טובה , אבל פעם ב יש להם איזה מוצר לא הכי מוצלח . בשביל לדעת צריך לבדוק חוות דעת באמזון או NEW EGG נראה שזה מוצר די חדש לכן אין עדיין חוות דעת , הייתי אומר תחכה קצת עם זה או שתלך על מוצר מוצלח שלהם .
פורסם 2016 ביולי 99 שנים נראה לי כמו צעצוע חביב, משהו בסגנון ה-FIIO E6 מיני אאל"ט, השאלה מה אתה מצפה\הדרישות שלך ממנו. אם נאמר חסר לך איזה 10~20 אחוז ווליום בחיבור לסלולרי, זה יכול להיות פתרון נחמד. שיפור הסאונד באופן משמעותי מסלולרי מודרני, או חיזוק הווליום ב-30 אחוז ויותר מהסלולרי קשה לי להאמין שתקבל פה. אם אתה רוצה שידרוג באמת רציני ומורגש יותר, תביט לכיוון ה-SCHIIT FULLA או הדרגון פליי של אודיוקואסט. משהו באמצע יהיה ה-SMSL SAP 7 או ה-FIIO K1. אם לומר את האמת זה גם לא כזה דיל מלהיב, כולה 3~4 דולר פחות מהמחיר באלי אקספרס, וזה ישלח אליך רק באוגוסט, מה שאומר שתקבל את המוצר רק באמצע~סוף אוגוסט, ואם אתה מזמין מאלי היום, אתה תקבל את זה במהלך החודש הנוכחי.
פורסם 2016 ביולי 99 שנים מחבר ציטוט של Roy.T נראה לי כמו צעצוע חביב, משהו בסגנון ה-FIIO E6 מיני אאל"ט, השאלה מה אתה מצפה\הדרישות שלך ממנו. אם נאמר חסר לך איזה 10~20 אחוז ווליום בחיבור לסלולרי, זה יכול להיות פתרון נחמד. שיפור הסאונד באופן משמעותי מסלולרי מודרני, או חיזוק הווליום ב-30 אחוז ויותר מהסלולרי קשה לי להאמין שתקבל פה. אם אתה רוצה שידרוג באמת רציני ומורגש יותר, תביט לכיוון ה-SCHIIT FULLA או הדרגון פליי של אודיוקואסט. משהו באמצע יהיה ה-SMSL SAP 7 או ה-FIIO K1. אם לומר את האמת זה גם לא כזה דיל מלהיב, כולה 3~4 דולר פחות מהמחיר באלי אקספרס, וזה ישלח אליך רק באוגוסט, מה שאומר שתקבל את המוצר רק באמצע~סוף אוגוסט, ואם אתה מזמין מאלי היום, אתה תקבל את זה במהלך החודש הנוכחי. אני עם G2 שהסאונד שלו מזעזע ואשדרג לגלקסי 7 שגם בו הסאונד לא משו מסתובב יותר מדי שנים עם נגן Sandisk MP3 clip+ ורוצה סאונד שווה ערך אליו בטלפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.