עבור לתוכן

יעוץ לגבי מחשב נייח ב 5 אלף שקל

Featured Replies

פורסם

חיפשתי באינטרנט מחשב קומפלט כי לא באלי להתחיל להרכיב מחשב אפילו שזה יותר זול אבל בכל זאת אני רוצה להתייעץ מסכימים איתי ש final Fantasy XV זה המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה להיום ? עכשיו מצאתי מחשב ב 5000 שקל

מפרט:

מעבד:intel i7-6700k 4GHZ QUADE CORE 8MB Cache

לוח אם:Asus Z170-p Sata A3 6gb

דיסק אסאסדי: kingstone UV400 120GB

זיכרון ראם : Kingston 2x8GB DDR4 2133MHZ

קירור נוזלי:Corsair Hydro H55

כרטיס מסך: GTX 960 4GB DDR5

דיסק קשיח: Westren Digital Caviar Blue 1TB Sata 2/Sata 3 7200RPM 64mb

ספק כוח: Active PFC Crosair 450W VS450

מארז: CoolerMaster 350k

עכשיו  אשמח ליעוץ לדעתי זה אחלה מחשב לשנים הקרובות ובואו נדבר דוגרי לא הולך לצאת גרפיקה יותר מידי גבוהה אחרי GTX1080

נערך על-ידי elidoronline

פורסם

מעבד יקר, כרטיס מסך זול = הפוך מסדר העדיפויות הנכון שצריך לגיימינג.

אחרי ה 1080 יצא 1080TI שיהיה משמעותית חזק יותר והגלגל תמיד מסתובב הלאה, אם אתה משחק על 1080P על מסך 60HZ כרטיסים כאלה לא אמורים לעניין אותך.

RX 480 וGTX1060 כן אמורים לעניין אותך בתקציב הזה (+- הכפלה של ביצועים מ960) 

אתה הולך לעשות OC ? כי אם לא זה ברור מאיפה צריך לקצץ לטובת הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

ברור זה זול אבל אני לא גיימר אני לא חושב שאני צריך יותר מזה אני מחפש גרפיקה איכותית וחוץ מזה בוא נהיה מציאותיים עוד חצי שנה יצא כרטיס מסך ב 1500 שקל שיהיה יותר טוב מ 1080TI אז מה הטעם להשקיע כרגע עוד 3000 שקל כשאני יוכל להחליף כרטיס מסך בעתיד

פורסם
ציטוט של elidoronline

עוד חצי שנה יצא כרטיס מסך ב 1500 שקל שיהיה יותר טוב מ 1080TI אז מה הטעם להשקיע כרגע עוד 3000 שקל כשאני יוכל להחליף כרטיס מסך בעתיד

עם המארקט כמו בישראל או בכללי כשרק הרגע יצאו כרטיסי מסך וNVIDIA מוציאים חדשים פעם בשנה וחצי בערך לא הייתי בונה על כרטיס מסך ב1500 שיעקוף כרטיס ב3000 בעוד חצי שנה אלה אם AMD יפתיעו אותנו לטובה (למרות שהכרטיס ביניים שלהם עולה 1500 אז לא הייתי בונה גם על זה).

גם כן לדחות לא יעזור לך. עכשיו אתה אומר למה לקנות כשעוד חצי שנה יצא טוב יותר אז למה לא לחכות עוד שנתיים כשיהיה הבדל משמעותי יותר? סתם לדחות ולא תירוץ טוב מספיק . לפי מה שידוע לי ב19 לחודש יצא הGTX1060 שאמור לעבור את הGTX980 בביצועים (לא בונה על זה גם) ולקנות ברגע זה 960 יהיה בזבוז לחלטין לדעתי.

נערך על-ידי MekoPelet
שגיעת כתיב. שיכור XD

פורסם
  • מחבר
ציטוט של MekoPelet

עם המארקט כמו בישראל או בכללי כשרק הרגע יצאו כרטיסי מסך וNVIDIA מוציאים חדשים פעם בשנה וחצי בערך לא הייתי בונה על כרטיס מסך ב1500 שיעקוף כרטיס ב3000 בעוד חצי שנה אלה אם AMD יפתיעו אותנו לטובה (למרות שהכרטיס ביניים שלהם עולה 1500 אז לא הייתי בונה גם על זה).

גם כן לדחות לא יעזור לך. עכשיו אתה אומר למה לקנות כשעוד חצי שנה יצא טוב יותר אז למה לא לחקות עוד שנתיים כשיהיה הבדל משמעותי יותר? סתם לדחות ולא תירוץ טוב מספיק . לפי מה שידוע לי ב19 לחודש יצא הGTX1060 שאמור לעבור את הGTX980 בביצועים (לא בונה על זה גם) ולקנות ברגע זה 960 יהיה בזבוז לחלטין לדעתי.

אז מה אתה בעצם מציע איזה כרטיס גרפי כרגע  עדיף שאקנה

פורסם
ציטוט של elidoronline

אז מה אתה בעצם מציע איזה כרטיס גרפי כרגע  עדיף שאקנה

ציטוט של עידן פ.

RX 480 וGTX1060 כן אמורים לעניין אותך בתקציב הזה (+- הכפלה של ביצועים מ960) 

מה שעידן ציין. אני מבין שאתה לא גיימר אבל אמרת שאתה כן צריך כוח גראפי אז למה לא ללכת על כוח גרפי חזק יותר ממה שאתה רצית.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרא בחנתי כמה משחקים ואת רוב המשחקים שאני משחק הם לא מתקרבים לכוח של המחשב שאני קונה באולטרה אפילו  אפילו בחנתי את דום 4 אולטרה וואלה 970 הביא ביצועים כמו שצריך אני אקנה 970 אין לי מה לרוץ לבזבז כסף בשביל הבדלים נמוכים בגרפיקה כמו ללכת לקנות 1060 ביזבוז לדעתי אלא אם כן אותו אדם הוא חסר חיים חולה גרפיקה אז שיהיה לו בכיף תודה עך העזרא

פורסם

עזרה*

וגם אני לא משדרג כרטיס מסך כל שנתיים. לפני כמה שנים קניתי GTX670 וכנראה אשדרג לGTX1060 שזה יהיה שדרוג משמעותי בישבילי :)

פורסם
ציטוט של elidoronline

תודה על העזרא בחנתי כמה משחקים ואת רוב המשחקים שאני משחק הם לא מתקרבים לכוח של המחשב שאני קונה באולטרה אפילו  אפילו בחנתי את דום 4 אולטרה וואלה 970 הביא ביצועים כמו שצריך אני אקנה 970 אין לי מה לרוץ לבזבז כסף בשביל הבדלים נמוכים בגרפיקה כמו ללכת לקנות 1060 ביזבוז לדעתי אלא אם כן אותו אדם הוא חסר חיים חולה גרפיקה אז שיהיה לו בכיף תודה עך העזרא

אתה מבין שGTX970 עולה כמו RX480 (למעשה יותר במעט) ומעט חלש יותר עם פחות מחצי מהזיכרון ? 

960 ו970 הם היסטוריה, כרטיסיים בני שנתיים, 1060 ו1070 מחליפים אותם.
נכון הם יקרים יותר כי א. הם חדשים ויש בעיית הספקה ב. הישנים ירדו במחיר, אבל הכוח עיבוד עלה כ"כ שאפילו 1060/RX 480 עדיפים על GTX970 והמחיר דומה.

ב5K אתה יכול לבנות מחשב טוב יותר למשחקים אם תוריד את המעבד לI5 6500 ואת הלוח ל H170 עם אותם פיצרים ואת ההפרש להעביר לכרטיס.
אלא אם אתה עובד עם המחשב, עורך וידאו, מרנדר ב3DMAX וכו' 6700 I7 לא יתן לך את ההיתרון שכרטיס חזק יותר יתן לך.

פורסם

RX 480 הכרטיס המשתלם ביותר עבור משחקיות ב-1080P.

צריך באמת לראות שבעיית צריכת החשמל המוגזמת נפתרה, ואז יש לנו את הכרטיס הטוב ביותר ל1080P עם עתיד...

פורסם
  • מחבר

,תודה על העזרה אני אלך על  RX 480

פורסם
ציטוט של עידן פ.

אתה מבין שGTX970 עולה כמו RX480 (למעשה יותר במעט)

האמת שהכרטיס GTX970 הזול ביותר שראיתי הוא לא איכותי בכלל במחינת CLOCK SPEEDS וגם OC ועולה 1400ש"ח. אני כבר רואה באתרים של חנויות את הRX 480 באותו מחיר.

מה שכן בתקווה שכרטיסים מצד שלישי יצאו כבר ויוכלו לתת אפשרות טובה יותר לטמפרטורות עם OC טוב יותר אז הוא יעבור בביצועים את ה970 ואולי יתקרב לרפרנס 980 חח

נערך על-ידי MekoPelet
הטעיה באינפורמציה

פורסם

GTX970  fanless ב1400 שקל ?

אפשר לינק ?

פורסם

לא משנה טעות שלי זה לא FANLESS

נערך על-ידי MekoPelet

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים