עבור לתוכן

אנטנה להגדלת הטווח למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

המחשב נייד שלי כבר קולט אינטרנט, זה אומר שיש בו מה שניקרא כרטיס רשת, נכון?

אני רוצה להגדיל את הטווח עם משהו כמו אלו:
http://www.ebay.com/itm/WiFi-Wireless-Wi-Fi-Networks-2-4GHz-Alfa-9dBi-antenna-/301437770605?&_trksid=p2056016.m2516.l5255
http://www.ebay.com/itm/New-802-11n-150M-USB-WIFI-Wireless-LAN-Adapter-w-Long-Range-20dBm-2dBi-Antenna-/311013004221?&_trksid=p2056016.m2516.l5255

1. זה אמור לעבוד או כיוון שיש כרטיס רשת כבר מובנה המחשב לא התייחס אליו?

2. סוג החיבור של האנטנה לא קיים אצלי במחשב, אבל אפשר לקנות לו חיבור USB ולחבר את האנטנה עם USB למחשב, זה יעבוד?

תודה

נערך על-ידי xjj

פורסם
  • מחבר

בקישור הראשון יש למוצר 9DBI, לאיזה מרחק זה אמור להספיק?

איך אפשר לבדוק כמה DBI יש כבר במחשב?

פורסם
  • מחבר

וכשאני קונה בחנות מי אמר לי שזה באמת ככה? כשאני קונה סבון שמכיל כך וכך או אוכל שיש בו כך וכך ויטמינים כולנו בודקים את זה באמת במעבדה? ככה העולם עובד ידידי..

בקשר למקלט, זה רק משנה את החיבור של האנטנה שאני יוכל לחבר ל-USB, אם תסתכל בקישור הראשון תראה שהחיבור שלו עגול ואין לי את זה במחשב. זה אמור לעבוד?

פורסם

אין דבר כזה אנטנה שמתחברת ל-USB, מה שיש בקישור השני זה כרטיס WIFI שלם עם חיבור לאנטנה חיצונית, אם תשתמש בכזה זה יהיה במקום מה שיש לך היום במחשב. השאלה היא למה אתה חושב שהמקלט הזה ב-6$ יהיה יותר איכותי ממה שיש לך כרגע?

בחנות יש דגמים מחברות ידועות שאפשר למצוא עליהם ביקורות ולדעת פחות או יותר כמה הם טובים לפני הקניה, מצד שני הם יותר יקרים. אתה יכול להמר ולראות אם ה-50 שקל האלה ישפרו במשהו את הקליטה אבל לא נראה לי שמישהו יוכל להבטיח לך את זה מראש.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

אין דבר כזה אנטנה שמתחברת ל-USB, מה שיש בקישור השני זה כרטיס WIFI שלם עם חיבור לאנטנה חיצונית, אם תשתמש בכזה זה יהיה במקום מה שיש לך היום במחשב. השאלה היא למה אתה חושב שהמקלט הזה ב-6$ יהיה יותר איכותי ממה שיש לך כרגע?

בחנות יש דגמים מחברות ידועות שאפשר למצוא עליהם ביקורות ולדעת פחות או יותר כמה הם טובים לפני הקניה, מצד שני הם יותר יקרים. אתה יכול להמר ולראות אם ה-50 שקל האלה ישפרו במשהו את הקליטה אבל לא נראה לי שמישהו יוכל להבטיח לך את זה מראש.

אז איך אני בודק מה הטווח אצלי במחשב?

אני יכול להעריך את הטווח לפי ה-DBI, מה שמצאתי בקישור הזה

אז איזה מוצר אני אמור לחפש? מה השם של זה בעברית ובאנגלית?

פורסם

קח בחשבון שיש 2 שחקנים כאן ושניהם קובעים באותה המידה את הקשר האלחוטי..   הנתב שלך הוא השחקן השני.

נערך על-ידי Ivan

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של Ivan

קח בחשבון שיש 2 שחקנים כאן ושניהם קובעים באותה המידה את הקשר האלחוטי..   הנתב שלך הוא השחקן השני.

אז מה בעצם אני אמור לקנות?

ולמה אנטנה לבד לא מועילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים