עבור לתוכן

ייעוץ למחשב נייד מוחדש מגרופון

Featured Replies

פורסם

היי,

יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה..

המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה?

תודה לעוזרים,

פורסם
  • מחבר

שאלתי את גרופון, ענו לי שלא נעשה בו שימוש ומוגדר כעודפים או מישהו קנה ולפני שזה הגיע אליו התחרט השאלב אם זה באמת נכון..

http://gr.pn/29uQC44

פורסם

"מוחדש" זו המצאה ישראלית. כעקרון מדובר על מחשבים שלא עברו אקטיבציה. זה כולל ממחשבים כמו שגרופון תיארו לך ואז אין בעיה עד מחשבים שהוחלף להם לוח האם. בחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

גרופון מציין אם זה מחשב שעבר תיקון או שזה מעודפי מלאי רק לא יודע אם זה באמת שווה או נכון

פורסם
  • מחבר

כן לגבי מוחדש שהיה בשימוש אני מכיר, אבל בגרופון ממה שהם אומרים שלא נעשה בו שימוש בכלל ככה שהוא חדש ומוגדר כעודף מלאי

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך,

ואתה בסופו של דבר ממליץ על מחשב כזה? כי תכלס לא אמצא בחיים מחשבים עם מפרטים כאלו במחיר הזה..

פורסם

מדובר על מחשב עסקי 4 דורות אחורה. אם קריטי לך העמידות הפיזית שלו זו אפשרות. אם לא הייתי מוותר. מחשב בגיל הזה אין סיכוי בעולם שישב 5 שנים+ מהחזרה של לקוח. קח בחשבון שגם מצב הסוללה לא מזהיר והאחריות היא פרטית.

פורסם
  • מחבר

טוב ממש הלכתי לאיבוד.. 

אתם יכוחים להמליץ לי על מחשב לשימוש לא מסיבי נגיד סרטים ומשחקים לא כבדים, במחיר של 1600+-

פורסם

אם אתה לא מסתובב איתו יום יום בתיק כדאי לך להשקיע עוד כמה שקלים למחשב 15 אינץ חדש סביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים