עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-1K-2K לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז של LIAN LI מלפני כמה שנים שאני מאמין שעדיין יעשה את העבודה, לא צריך צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן אם אפשרי

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מתוכנן להיות כמעט אך ורק עבור סרטים וטלווזיה ב-HD אז חשוב לי שהוא יעמוד בזה כמו שצריך. כמו כן אני מחפש לחסוך עד כמה שאפשר כל עוד לא ייפגעו הביצועים בצורה משמעותית ככה שה-VALUE FOR MONEY חשוב מאוד עבורי.

תודה רבה.

פורסם

המפרט שבניתי לך מכיל ssd בלבד. אם השימושים שלך אינם צורכים הרבה זכרון על המחשב, זה יהיה הפתרון האידיאלי במסגרת התקציב. במקרה שאתה צריך הרבה זכרון, תוכל להחליף לכונן של 1TB בערך באותו מחיר. 

כן הוספתי קייס, הבניה בחנות היא רלוונטית, כיוון שהיא חוסכת לך הרבה התעסקות במקרה שאחד הרכיבים מגיע תקול, בשונה מחנות שפשוט תחליף לך רכיב. אתה יכול לבדוק עם החנות אם אתה יכול להשאיר אצלם את הקייס ושירכיבו לך.

הלוח אם, מגיע אם כל חיבורי המסך הרלוונטיים לשנים הבאות. 

אתה יכול לעבור עם המפרט הזה בין החנויות השונות ולעשות את השוואת המחירים הרלוונטית

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151
לוח אם: 439 ₪ - Asus B150M-C S1151
זכרון: 147 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 365 ₪ - * חדש במלאי * - SSD Samsung 750 EVO 250GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 430 ₪ - * מבצע * - ZALMAN R1 (3x120mm) Window + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W

מחיר סופי: 1959 ₪ למזומן  
 1998 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

ה750 מגמגם לקריאות ארוכות, אבל עדיין יעיל יחסית בקטגוריה. הkingston ssdnow uv400  (התכוונת אליו?) הוא  אכן אופציה טובה נוספת בתחום המחיר.

ממה שאני מכיר, ההבדל של דור אחורה לא חוסך המון, אם בכלל.

אגב, האם אתה יודע מה גודל הקייס שכבר יש לך? ואם לא, מה הדגם המדויק?

נערך על-ידי snudler6
שגיאות כתיב

פורסם

בעקבות הירידה באיכות הלוח אם, והחלפת הssd, ההשוואה הנכונה יותר תהיה למפרט הבא:

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 529 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151
לוח אם: 289 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151
זכרון: 147 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
דיסק קשיח: 289 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty
ספק כוח: 270 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 500W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - Zalman Ultra Quiet CNPS80F 83W
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 1692 ₪ למזומן  
 1725 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

הפרש של 120 שקל בשביל לקבל זכרונות ddr4 רלוונטיים יותר לעתיד, וכרטיס גרפי פנימי חזק בהרבה.

בנוסף בדיוק ראיתי שסטארט הוסיפו את הכונן ssd של adata עם 5 שנות אחריות ולכן בתחום המחירים האלו, הייתי הולך עליו.

אם אתה רוצה לחתוך בעוד כמה שקלים אפשר להחליף גם לקירור arctic alpine 11 rev2 שבהחלט יספיק ויוריד 70 שקל מחשבון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה. נראה לי שהמפרט השלישי הוא הכי טוב בשביל הצרכים שלי כרגע, בהנחה והתמיכה בDDR4 יאפשר לי אפשריות שדרוג גדולות יותר בעתיד. רק כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין הB150 ל H110?

2. במפרט השלישי יש שני קירורים למעבד. זה טעות או שיש בזה צורך?

3. בעמוד "מחשבים מומלצים" ראיתי מערכות דומות שמשתמשות בספק כוח חלש יותר של 300W. האם זה אפשרי גם כאן על מנת לחסוך כמה שקלים?

בנוגע לקייס, אין לי מושג מה הגודל וגם את הדגם אני לא יודע, אבל צירפתי תמונות שלו שאולי יעזרו.

20160708_162812.jpg

20160708_162821.jpg

פורסם

1. ההבדל הוא בין התכונות המאפשרות באופן טבעי ללוח האם. בין היתר, כמות הכוננים שאםשר לחבר, מעגלי ההרחבה, מספר כרטיסי הזכרון ועוד. מכיוון שh110 הוא הסוג הבסיסי ביותר, הוא בדרך כלל יהיה משודך ללוחות בסיסיים יותר שבהם יחסכו דברים נוספים, כמו חיבורים שונים, מערכות ייצוב מתח ועוד. אמנם זה לא הפרמטר היחידי והקובע אבל זה רמז טוב.

2. כן, בטעות. אין צורך בשניהם. שניהם אופציות סבירות לקירור. יכול להשאיר את האחד שתעדיף, כאשר היקר יותר, יהיה שקט יותר.

3. ההבדלים במחיר הוא כל כך שולי, שהייתי מעדיף להשאיר את הספקים שהעלנו כאן משתי סיבות. הראשונה בשביל האפשרות להרחיב, והשנייה בשביל האחריות הארוכה יותר.

4. מימדים של הקייס ו/או תמונה של לוח האם דווקא יעזרו יותר. או גם דגם מדויק של לוח האם יכול לפתור.

5. בכל מקרה, לוח האם במפרט השלישי הוא mATX ולכן יתאים למארז גם אם הוא גדול יותר. אם המארז יתברר כATX אז אני עדיין עומד מאחורי ההצעה הראשונה שלי ללוח האם בסוף זו החלטה שלך. :)

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הוא gigabyte ga-945p-s3. במידה והוא ATX, הוא יתמוך בכל לוח אם?

פורסם

הוא אכן atx ואכן יתמוך בכל לוח מהגדלים: ATX, mATX או mini ITX

נערך על-ידי snudler6
Typo

פורסם
  • מחבר

יאללה, הלכתי על זה. תודה רבה על העזרה!

פורסם

בכיף ותתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים