פורסם 2016 ביולי 59 שנים אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני. נערך 2016 ביולי 59 שנים על-ידי אבי קגר
פורסם 2016 ביולי 59 שנים אני חושב שאתה קצת אופטימי בהערכה שלך. לגבי התאמה, תתחיל לבדוק את היציאות, ותראה אם התקן מאפשר 8K.
פורסם 2016 ביולי 59 שנים אני לא מכיר יותר מדי מפרטים של ניידים שתומכים בכזו רזולוציה - המה גם שהיום עדיין קשה אפילו למצוא\להעביר\לאחסן תכנים ב-4K אז ביותר מזה נראה לי אפילו עוד פחות סביר לרכוש היום מחשב בראיה של משהו שיהיה נחוץ לפחות בעוד שנתיים (אם לא יותר מזה) לא עושה SENSE אני מעביר את הפוסט לפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב בהצלחה, גבריאל
פורסם 2016 ביולי 59 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman אני חושב שאתה קצת אופטימי בהערכה שלך. לגבי התאמה, תתחיל לבדוק את היציאות, ותראה אם התקן מאפשר 8K. איזה תקן?
פורסם 2016 ביולי 59 שנים אם למחשב יש יציאת HDMI 2.0, בדוק מה זה אומר מבחינת תמיכה ברזולוציות שונות. זה יתן לך מושג אם המחשב יכול להציג משהו על מסך חיצוני ברזולוציה כזו.
פורסם 2016 ביולי 59 שנים הצחקת את הפורום רק ערוץ אחד 11 משדר 8k אפילו תכנים של 1080p לא קיים עדיין מלבד bluray
פורסם 2016 ביולי 59 שנים מחבר ציטוט של captaincaveman אם למחשב יש יציאת HDMI 2.0, בדוק מה זה אומר מבחינת תמיכה ברזולוציות שונות. זה יתן לך מושג אם המחשב יכול להציג משהו על מסך חיצוני ברזולוציה כזו. אני יודע שיש גם הפתעות לטובה במה שקשור לתצוגת התוכן שבמסך המחשב שלי עכשיו ,שלא תומך ב HD של 4K ונראה לי שגם בכרטיס המסך שיש לי עכשיו לא רשום שהוא תומך באיכות שידור של HD של 4K, שאני רוצה לראות סרטון של 4K למשל ביו טיוב אז אני רואה אותו יותר טוב אפילו מהאיכות של QHD שזה בין 2K ל 4K, אם אני לא טועה כולל שהסרטון במצב מסך מלא. אז אני מבין שבמקרה הזה זה לא משנה הרזולוציה של המסך מחשב, אולי נתון של סוג הכרטיס מסך? סוג הלוח אם? כמות זיכרון? כמות אחסון? אני מקווה שעכשיו אני יותר מובן. אז איזה סוג לפטופ מתאים למה שאני מבקש? תודה. נערך 2016 ביולי 59 שנים על-ידי אבי קגר
פורסם 2016 ביולי 59 שנים הנתון היחיד שצריך לעניין אותך זה איזו רזולוציה (ובמידה פחותה קצב רענון) יכולה להוציא יציאת הוידאו (HDMI, display port או מה שלא יהיה במחשב שתקנה) Sent from my A0001 using Tapatalk
פורסם 2016 ביולי 59 שנים מחבר איך הגעת לרזולוציה כאשר אני צופה באיכות טובה במה שמוצג ב 4K, כאשר אצלי המסך מחשב ונראה לי גם הכרטיס מסך לא מתאימים לרזולוציה של HD של 4K. אני אשמח להסבר בנושא הזה, תודה.
פורסם 2016 ביולי 69 שנים ציטוט של gabriel6 אני לא מכיר יותר מדי מפרטים של ניידים שתומכים בכזו רזולוציה - המה גם שהיום עדיין קשה אפילו למצוא\להעביר\לאחסן תכנים ב-4K אז ביותר מזה נראה לי אפילו עוד פחות סביר לרכוש היום מחשב בראיה של משהו שיהיה נחוץ לפחות בעוד שנתיים (אם לא יותר מזה) לא עושה SENSE אני מעביר את הפוסט לפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב בהצלחה, גבריאל אני מבין שהפוסט הזה הועבר מפורום מחשבים ניידים. לאן הפורום הזה נעלם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.