עבור לתוכן

יש אופציה ב google chrome שלא יישמרו ההיסטוריה בכלל?

Featured Replies

פורסם

בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם.
אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר

פורסם

ברור שזה לא עזר. זו לא שיטה למחוק את היסטוריית הגלישה שלך (קצת מצחיק שאתה מחפש פיצ'ר כזה במוצר של גוגל אבל לא משנה כרגע).

שלושת הכפתורים האלו יפעילו את הכרום שלך במצב "אינקוגניטו" שבו שום דבר לא נשמר אחרי סגירה של הדפדפן.

שים לב שבמצב אינקוגניטו אתה לא יכול לשמור ססמאות ופרטי התחברות לשום מקום כי הכל ימחק כשתסגור את הכרום.

אגב, זה לא אומר שגוגל לא שומרת עליך כל מיני פרטים כמו חיפוש ומה הצבע האהוב עליך בשרתים שלהם.

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל אני מחפש דרך לא לשמור את ההיסטוריה בכלל בזמן שאני מחובר עם השם משתמש שלי ולא מעניין אותי שגוגל יודעת הכל עלי.
בכל מקרה, מישהו מכיר אם יש אופציה אחרת? 

פורסם

אני לא מכיר אופציה כזו אלא אם אתה יודע למצוא פרצות אבטחה או שאתה מסוגל לשנות את הקוד של התוכנה לטובתך.

גוגל חיים מלדעת עליך דברים, הם לא יירו לעצמם ברגל ויאפשרו לכל מי שרוצה לסגור את הברז בשבילם...

מעבר לזה, מצב אינקוגניטו מאפשר לך לעשות את מה שאתה מבקש. תעשה לוג-אין כל פעם שאתה פותח את הדפדפן ותהיה גם מחובר וגם בלי היסטוריה מקומית על המחשב.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הקשר לגוגל, הם שומרים את המידע שאני גולש בכל מקרה.
אני מתכוון שאף אחד שיגלוש באינטרנט אחריי לא יראה את זה, ככה שגוגל בכלל לא הנושא.
אבל סבבה אם זאת הדרך היחידה תודה בכל מקרה.

נערך על-ידי roybar

פורסם

אני לא מבין על מה כל הדיון הזה...

לחיצה על שם המשתמש שלך בפינה למעלה ומעבר למצב פורנו ואתה יכול לגלוש לאן שבא לך בלי שזה ישמור שום דבר.

2016-06-30_2131.png

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין.. אבל איפה אתה מוצא את זה?

Untitled3232.png

פורסם

אתה לוחץ במקום הלא נכון. תלחץ על השם שלך.

(וכבר אמרו לך קודם לעשות את זה, זה לא חדש. CTRL+SHIFT+N זה קיצור דרך לשם)

פורסם
  • מחבר

OK

נערך על-ידי roybar

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים