עבור לתוכן

האם המגבר הזה שווה את המחיר?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין מגבר מאיביי (שמיעת מוזיקה בעיקר,חיבור לרמקולים פסיביים), מצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/Lepy-LP7498EA-200W-Class-D-Digital-Hi-Fi-Amplifier-Bluetooth-Power-Supply-/400882640444?tfrom=400903678566&tpos=top&ttype=coupon&talgo=undefined

האם הוא מספיק איכותי למחיר?

או שעדיף בלי בלוטות' כמו זה

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-SMSL-SA-60-Class-D-Big-Power-HIFI-Digital-Amplifier-Power-Supply-/221617693744?talgo=origal&tfrom=222090615320&tpos=unknow&ttype=price

פורסם

מגברים דיגיטאלים בדרך כלל לא משומשים לטובת סטריאו ביתי.

משתמשים בהם לפעמים ברסיברים בהם צריך להגביר חמישה או שבעה ערוצים, במגברי סאב איפה שצריך המון כח ובציוד הגברה מקצועי כי הוא שוקל בערך רבע ממגבר אנלוגי רגיל. לא מומלץ אם אתה מתכוון לחפש משהו איכותי, כן מומלץ אם לא אכפת לך מזה ואתה רק רוצה משהו שיזיז את הרמקולים שלך (אבל אז יותר עדיף לקנות מגבר אנלוגי יד שניה).

פורסם
  • מחבר

אני צריך מגבר בשביל לחבר למשב ולשמוע מזיקה בבית.. עדיף שיהיה איכותי.

חשבתי שזו אופציה טובה שלא תופסת הרבה מקום על השולחן (או ללכת על רמקולים אקטיביים של מיקרולאב) אז מה עדיף?

פורסם

לאיזה רמקולים התכוונת לחבר את המגבר הזה? מה התקציב שלך (לרמקולים ומגבר)?

פורסם

מיקרולאב זה סוג של פתרון למרות שגם הם לא איכותיים במיוחד. אם אתה רוצה רמקולים מוגברים סבבה אתה יכול לבדוק דגמים של AudioEngine. תוכל גם לבדוק מוניטורים אולפניים ברמת כניסה, זה בטוח ישדרג לך את הסאונד לשנים קדימה. נסה לחפש מוצרים של Samson, Behringer ו Tascam.

מבחינת מגבר קטן או גדול, בעיקרון קצת קשה למצוא מגברים קטנטנים שנותנים איכות טובה כיוון שברוב המקרים חלק ניכר מ"איכות" הסאונד היא כמה טוב המגבר יכול לשלוט ברמקול ואם המגבר קטן, לפעמים חסר לו כוח וזה ישר מתבטא בסאונד פחות טוב, לפעמים אם הרמקול דורש והמגבר לא מסוגל לתת, המגבר נשרף. עוד סיבה טובה לא לקנות מגבר חלושעס.

פורסם

תציץ על הפוסט שלי. קניתי מגבר דיגיטלי מאיביי והיה לי הרבה מה לומר =] חפש את זה בציוד מקיף.

פורסם

אלו מגברים שנקראים chip amps בעלי הגברה דיגטאלי . 
תסתכל בפורום DIYAUDIO   , החברה שמה ניסו   כמעט כל מגבר שמוצע למכירה .
אבל יש להם  חיבה יתירה  דווקא  לאלו  שנמכרים  בתור לוחות ערומים  שצריך לארגן להם איזה קופסא 
בגלל  שניתן להביא  כאלה בעלות  נמוכה  הרבה יותר  ,  עד כדי כמה דולרים בודדים . 

לפי חוברות  השירות של  השבבי הגברה ,
הם עושים  הגברה  נקיה ומדויקת לכל טווח התדרים עד גבול הספק מסוים  , תלוי איזה שבב .
על פי רוב גם עובדים טוב מאוד  עם עכבה נמוכה כמו 4 אום  . 

אני היה לי ניסיון  עם איזה ארבע מגברים  כאלה ,הם  עושים  את העבודה מצוין . 
אודיופיל  ירצה משהו יותר איכותי   ממגבר סיני וקטן ,  אבל למעשה הם  בסדר גמור מניסיון . 

אם אתה רוצה  המלצה למגברים טובים  ,
אז  לעוצמת הגברה סבירה יהיה טוב SMSL SA-50 או  SMSL SA-60 

מי שרוצה עוצמה גבוהה  ה SMSL-SA98   יתן לו  את זה ללא קושי מיוחד . 

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אם אקנה אחד מהמדברים שציינת פה ואחבר רמקולים פאסיביים שיש לי בבית ממערכת ישנה (aiwa/samsung)

במטרה לחבר למחשב ולשמוע מוזיקה- זה יעבוד טוב ובאיכות טובה יחסית לרמקולים אקטיביים ב700 ש"ח?

פורסם

הכל תלוי אילו רמקולים יש לך, נשמע שיש לך רמקולים ממערכת סטריאו ישנה, אני מניח שישמעו דומה למיקרולאב, אך רחוק מAudioEngine.

פורסם

המגברים עובדים מצוין , המגבלה שלך תיהיה באיכות הרמקולים שתחבר להם . 
אם ידוע לך מניסיון ששמעו בהם טוב אז סבבה ,
אם לא ,  אז יהיה כדאי לך להביא מאיפשהו רמקולים יותר טובים .
או ללכת על סט של מיקרו לאב . 

פורסם
  • מחבר

הרמקולים עובדים בסדר גמור בשבילי (במגבלת התקציב), המערכת עצמה התחילה לעשות בעיות אז חיפשתי פתרון זול וקומפקטי.

אם המגברים האלו בסדר,ויתנו תמורה למחירם אז זה מעולה מבחינתי.

אין בעיה בין ההספק שהרמקולים דורשים לבין מה שהמגברים האלה מספקים?

האם יש מגבר באיכות טובה יחסית עם חיבור בלוטות' במחיר הזה (כמו אלה שהצגתי בהודעה הראשונה)?

פורסם

מבחינת הספק אין בעיה ,
בהתאמה של מגבר לרמקולים צריך לבדוק האם המגבר יכול להתמודד עם העכבה של הרמקולים 
והמגברים הדיגיטאלים האלה עובדים טוב מאוד גם עם עכבה נמוכה ככה שאין בעיה גם עם זה . 

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

מומלץ ללכת על אלה שהמלצת או לחפש משהו עם חיבור בלוטות'?

פורסם

אם יש לך חלל האזנה גדול לך על ה SMSL SA-98
אם זה לחדר קטן לך על ה SMSL SA-50 . 

(אני מעדיף אותו על פני ה SA-60 )

על הבלו טוס  הייתי מוותר ,  לא בעיה לחבר פלאפון עם  כבל .

פורסם
  • מחבר

המערכת יושבת בסלון של 5*8 מטר, ולכן אני מעדיף משהו חזק.

על הרמקולים כתוב: מקסימום 100W, התנגדות 6 אום. (יש לי 4 רמקולים כאלה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים