עבור לתוכן

המימונה של העדה המרוקאית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מר פרקש

אתה מהמרקואים שמשחקים אותה הקוזק הניגזל

איפה כתבתי שהעדה המרוקאית היא נחותה?

איפה כתבתי משהוא נגד העדה המרוקאית?

איפה מהדברים שנכתבו הם דברי גזענות או דברים שנגד העדה המרוקאית?

כל מה שניכתב זה שלא יהפכו את המימונה לחג ועשו את זה לרישמי אז מה את מבלבל את המוח ושחק אותה הקוזק הנגזל

פורסם

אתה הולך הופף המצאה של העדה המרוקאית שלא קשור ליהדות ולעם היהודי ובגלל זה עושה יום חופש

אתה משווה בין פסח לבין מימונה שזה לא קשור בחגים וביהדות זה המצאה מרוקאית שהתחילה ב-200 שנים

האחרונות.

(ציניות!) והפולנים, רומנים ויקים האלו.... רק בגלל שהרגו 6 מליון מהם עכשיו צריך לעשות יום זכרון לכל המדינה... למי אכפת ::) (ציניות!)

נו באמת...

פורסם

טורנדו אם תסתכל על הדברים שכתבת בתחילה תראה שהם נכתבו בתון לא כול כך ידידותי, כבר במשפט הראשון: "מחר זה המימונה החג של העדה המרוקאית המקופחת", נראה כאילו אתה מזלזל בעדה המרוקאית למה צריך להזכיר את המילה מקופחת אני לא מבין מה הטעם??

וגם אחרי זה מה הקשר בין חזיר לבין המימונה, ובכלל לא הבנת את העובדות נכון ואנשים כאן הסבירו לך שהחופש מחר הוא לא בגלל המימונה אז למה סתם להתחיל להאשים בלי לבדוק את העובדות??

פורסם
  • מחבר

אתה משווה בין רצח של 6 מיליון יהודים למופלטה

יפה

פורסם
  • מחבר

כתבתי לך בהודעה הקודמת הכוונה הייתה שהם טוענים שהם מקופחים לדעתי הם כמו כל העדות תורמים ומגיעים לעמדות הגבוהות ביותר

אבל הם טוענים שהם מקופחים

אז כתבתי העדה המקופחת.

פורסם

אני חושב שכדאי שאני אסביר כמה דברים-

יש מחר חופש לא בגלל המימונה אלה בגלל האסרו-חג (תכירו)

ויש עבודה רגילה בכל המקומות האחרים.

ואיך הגעתם לבשר חזיר???

ולמה השנאה הזאת על המרוקאים? כולנו יהודים :-X

אם יש משהו שאני שונא זה שתמיד ביום כיפור יש את הרוסי שעושה על האש ואני לא אוכל כלום באותו יום >:(

לא אכפת לי שהוא לא צם זה פשוט מעצבן לראות את הזלזול של האיש הזה (אין לי משהו נגד הרוסים! האיש הזה ספציפית רוסי)

אה באמת?

אז מה עם זה שכשאני רוצה לנסוע ברכבת ביום שבת אני לא יכול בגלל הדתיים??????

מה עם הזלזול אז?

פורסם

קודם כול כולכם שתקו אני פולני,מרוקאי, רוסי (סבא של סבא שלי עלה לארץ ככה שבעיקרון זה צברי),ורומני אז בלי לרדת פה על אף אחד

2. הכול מיקרה היה היום חופש גם בלי המימונה

3. חופש זה דבר טוב אז אל תתעצבן

4. לא כולם אוכלים חזיר במימונה (אני לא)

5. הרוסי ההוא באמת הגזים אני גם לא צם ביום כיפור אבל אני לא מסתובב ברחוב אוכל אני מבין שיש אנשים שצמים וזה מפריע להם אז אני מחבד

6. אין שום דבר רע בלשבת כול היום על המחשב להפך ההשקפת עולם שלי היא כזאת תגיד תודה על כול יום שלא קרה שום דבר כי אם הדבר הזה הוא רע אז בכלל ואם הדבר הזה הוא טוב אז תמיד עם הדבר הטוב באה גם בעיה (שבעיה מתייחסת גם לבעיה וגם לדבר רע)(תחשוב על זה ב99 % מהמיקרים זה נכון שזה מספיק בישביל השקפת עולם)

7. מופלטה זה טעים היום אכלתי פעם ראשונה וזה היה מתוק וס22ה והטעם נשאר לי עד עכשיו אחרי 2 כוסות ענבים כוס קולה וציחצוך שיניים

8. טוב נו אין לי עוד משו חכם להגיד אז חג שמייח לכולם ומי ייתן ופעם בשבוע יהיה חופש פסח (ולזה החכם שאומר "פסח הוא 3 שבועות אז זה לא יכול להיות" -יופייי הבנתם את הקטע)

עריכה :: זה לא שאתה לא יכול לסוע ביום שבת ברכבת בגלל הדתיים אלא שבכול בעולם נהוג יום מנוחה וכמו שאתה רוצה ..............אני יודע לישון לטייל או מה שאתה לא עושה בשבת גם העובדים ברכבת רוצה מה להם אין חיים????

פורסם

מחר זה המימונה החג של העדה המרוקאית המקופחת

שתעשה על האש חלקם עים בשר חזיר.

ברוב הארץ אין לימודים וגני הילדים סגורים.

לא צריך לסגור שום בית ספר ושום גן אים הם רצו הם יכלו לעשות את זה ביום שישי

א) "העדה המרוקאית העדה המקופחת"!?!??!?!?

תגיד לי מה אתה חושב שאתה שאתה יכול להחליט שהעדה שלי או כל עדה tחרת היא מקופחת... וראיתי את שאר ההודעות שלך תתחיל לקחת אחריות על הדברים שאתה אומר!

(אולי תבוא לנתניה נראה לך מה זה קיפוח...).

ב)מזה קשור בכלל לנסיעות בשבת עם הדתיים (זה ויכוח שונה לגמרי).

ג)יש איסרו חג בגלל זה יש חופש לא בגלל המימונה!

כמו שרבים פה אמרו לפני (כולל מנהלי פורומים אחרים) הדבר הכי טוב שיכול לקרות לת'רד הזה זה נעילה! אני דורש ממנהלת הפורום לנעול את הת'רד הזה ולצנזר את ההודעות הגזעניות שנכתבו פה!!!

פורסם
  • מחבר

רק לעדה המרוקאית מותר להגיד על עצמה שהיא מקופחת

לך חפש מי ינענע אותך

פורסם

(אולי תבוא לנתניה נראה לך מה זה קיפוח...).

LOL :lol:

ולעניין: טורנדו,

אני לא מבין מה אתה עצבני על זה שיש גם "חג למרוקאים", והמרכאות בכלל שזה כבר מזמן לא חג רק של מרוקאים זה חג של ישראלים.

גם ל"ג בעומר וחנוכה לא מוזכרים בתנ"ך, נו אז מה? אז הם לא נחשבים?

פורסם

אני דורש ממנהלת הפורום לנעול את הת'רד הזה ולצנזר את ההודעות הגזעניות שנכתבו פה!!!

אתה צודק אבל היא ישנה

פורסם

Oh come on, this is what you feel a need to complain about...?

Anyway, this thread is completely redundant, locked.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים