עבור לתוכן

מחשב לעבודה עם גראפיקה וכו עד 4000 אלף

Featured Replies

פורסם

שלום שמי דניס,

ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב

עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים

אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב

בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור

בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק

אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז,

וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה

אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל

אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4

ו4 סלוטים של זיכרון

קירור מיים למעבד וזהו!

תודה מראש אל כל תגובה

אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף)

בסט ריגארדס.

דניס.

1. מה התקציב המקסימאלי?  4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי ותלת מיימד 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : Adobe photoshop,Adobe illustrator,Autodesk 3DsMax

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך כרגע,בגלל זה לא צריך כרטיס מסך אבל כן צריך מעבד טוב.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך,מארז

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? די חשוב קירור מיים למעבד.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי נצטרך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.  IVORY KSP RSM . פתח תקווה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). DDR4 SATA 3 SSD 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרטיס מסך.

נערך על-ידי grisha mokin

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים