פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של bjnhv אני חייב להתנגד בתור שחקן דוטא מושבע. גם אני. אגב, דוטא מבזבז לי את החיים, והלבין לי את השערות. FML!
פורסם 2016 ביוני 299 שנים אני הולך לאכול צהרים ולמלא את המקרר בבירה ולהתקלח , אחרי שאני אתעורר משנת הצהרים כשאני רענן אשב עם בירה אצפה ואקליט את ההשקה למקרה שהפסדתי משהו. הגזמתם , זה לא גמר גביע או אליפות עולם
פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של אבנר ניר אתם חושבים שיצאו היום גם כרטיסים עם קרור צד ג'? כל הכרטיסים בחודש חודשיים הראשונים יהיו עם הקירור הרגיל
פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של sim אני הולך לאכול צהרים ולמלא את המקרר בבירה ולהתקלח , אחרי שאני אתעורר משנת הצהרים כשאני רענן אשב עם בירה אצפה ואקליט את ההשקה למקרה שהפסדתי משהו. הגזמתם , זה לא גמר גביע או אליפות עולם רגע רגע, ההשקה מצולמת?? אני הולך לישון עכשיו
פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של sim אני הולך לאכול צהרים ולמלא את המקרר בבירה ולהתקלח , אחרי שאני אתעורר משנת הצהרים כשאני רענן אשב עם בירה אצפה ואקליט את ההשקה למקרה שהפסדתי משהו. הגזמתם , זה לא גמר גביע או אליפות עולם זה הרבה יותר חשוב. אלא אם כן התכוונת לאליפות TI6 של דוטא
פורסם 2016 ביוני 299 שנים המחיר של הכרטיס עומד להיות לא רלוונטי, זה מתחיל להסתבר שהכרטיס הזה יהיה חלש אפילו מ 290X.
פורסם 2016 ביוני 299 שנים אתה רציני? איפה ראית את זה? אני רוצה לבנות מחשב ובניתי על הכרטיס הזה הרבה זמן....
פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של bjnhv אתה רציני? איפה ראית את זה? אני רוצה לבנות מחשב ובניתי על הכרטיס הזה הרבה זמן.... יש כמה ביקורות ברשת... ממליץ לחכות לאתרים הגדולים והמקצועיים אבל.
פורסם 2016 ביוני 299 שנים בנתיים ביקורת ראשונה מראה למה AMD תמחרו אותו כ"כ נמוך... קצת מאכזב כ "דור חדש"
פורסם 2016 ביוני 299 שנים הדבר היחידי ש AMD השיגו עם זה - הקהילה לא תאמין למילה שיוצאת להם מהפה מעכשיו והלאה. ניסו במשך חודשים למכור לנו שהכרטיס הזה מביס את ה GTX980... פשוט בדיחה.
פורסם 2016 ביוני 299 שנים אני חושב שמי שבנה על יכולת של 980+- במחיר עממי צריך לחכות ל GTX1060, למרות שגם NV מאוד אכזבה בשוק הבניים בזמן האחרון אבל נקווה לטוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.