עבור לתוכן

מה אני יכול לקנות ב700 שקל?

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל

חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו

שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד

שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי

בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים

השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר

בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני

בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני..

תודה.

פורסם

שמע אישיתצ הייתי קונה את זה, זה קשור לקירור אבל לא בדיוק למחשבים זה מקרר שאפשר לשים בחדר ואז לא צריך לקום עד למטבח כדי להביא שתיה פשוט חיי מלך.

בקיץ אני קונה אחד

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1586313

פורסם

אחלה מקרר תמיד רציתי אחד כזה לייד המיטה אבל מה הקשר לתארד?

פורסם

הייתי שומר למקרה שאני ממש צריך אותו או מבזבז אותו קצת קצת על דברים שאני צריך.

הגעתי למסקנה שהמחשב יעבוד גם בלי שאני ישפצר לו משהו חדש כל יומיים, אז אני מפסיק לזרוק על זה כסף.

ובנימה זאת - כמעט סיימתי לעשות Glow Pad דנדש... :P

פורסם

אתה יכול ללכת עולי על איזה כרטיס קול טוב , או עים תחסוך עוד קצת אני חושב שתוכל לקנות צורב DVD.

פורסם

אם אתה צריך לחפש מה לקנות, עדיף שתחסוך

כשטצרך את הכסף למשהו חשוב, הוא ישאר שם :)

פורסם
  • מחבר

חח כן נראה לי שאתם צודקים, אחלה רעיון על המיני-בר אבל אני גם ככה שותה פעם בשבוע

מאז שקניתי ב400 שקל את הסינק והמאוררים למארז אני רק בוכה על הרעש אז או שאני ידאג לקירור שקט יותר וישמור את העודף, או שבאמת אני ינסה להסתדר עם זה וישמור את כל הכסף למקרה הצורך.. (שאני יכשל בטסט ה8 ואבא כבר לא יסכים לשלם עלי יותר.. ;D)

פורסם

טסט 8!?

במקומך הייתי שוקל פרישה

פורסם

אני לא חושב שהוא הגיע לטסט 8 הוא רק נתן מקרה שהוא יהיה צריך את הכסף.

אני עדיין בקטע של המקרר, אבל אם אתה לא רוצה לדעתי פשוט שמור את הכסף, כשיש כסף וחושבים על מה לזרוק אותו תמיד בסוף מצטערים.

פורסם

ואטוס אחי , כמו שכבר אמרתי , לוח אם ממש לא יזיק לך , והABIT AI7 שעולה 678שקל יתאים לך בידיוק , והוא גם לוח מעולה , כדאי מאוד , ואחר כך כבר תחסוף למעבד...

פורסם

השבע מאות שקל זה אבא נתן לך או שזה שלך מעבודה?

פורסם

למה כל פעם שיש לאחד ממכם כסף הוא ישר מוציא אותו על המחשב?

אני אישית עבדתי בחופש והרווחתי 800 שקל, ב470 קניתי חליפת ג'ודו איכותית (שעולה 800, אבל יש לי הנחה מיוחדת) ובעוד 200 קניתי כמה כלי נשק (אלה, למי שמעוניין) הפואנטה היא, יש עוד חיים חוץ מהמחשב....

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי דווקא על המחשב בכלל אני מחפש רעיונות על מה להוציא תכסף.. חליפת ג'ודו אני לא ממש צריך, הכלי נשק ממש מגרים אותי אבל נראה לי ששרשרת ברזל כבדה תספיק לכל מקרה שלא יבוא ;D

בכל מקרה.. סטיגר אחי תרד מהעניין של מעבד\לוח אם כמו שאמרתי בכל חופש גדול ההורים משדרגים לי את שתיהם

את ה700 שקל אם היית קורא את ההודעה הראשונה היית מבין שמישהו רוצה לקנות את המחשב השני שלי שבמפרט, רק מארז בלי מסך..

פורסם

לא התכוונתי שתקנה חליפת ג'ודו (חוץ מזה, היא עולה 800 ולך יש רק 700).

התכוונתי שתראו שיש עוד חיים מחוץ למחשב ולא כל פעם שיש קצת כסף מיותר צריך ישר לרוץ ולקנות את החידוש הטכנולוגי האחרון למחשב שייתן לך עוד 4000 נקודות ב3dmark.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הכוונה.. יש לי עוד כמה ג'ובות בצד אבל לא בא לי לנגוע בהם כרגע אז אני מחשיב רק ת700 בכל מקרה הבנתי תכוונה שך ואתה צודק

אני לא מחפש נקודות אני מחפש שקט, מה שלא נראה לי שאני ימצא כי גם עם מאוררים ג'נריים אני לא מרגיש נוח, אבל זה כבר לא המקום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים