פורסם 2004 באפריל 1221 שנים שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקלחשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנושאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצדשכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצליבסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשביםהשימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'רבזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השניבזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני..תודה.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים שמע אישיתצ הייתי קונה את זה, זה קשור לקירור אבל לא בדיוק למחשבים זה מקרר שאפשר לשים בחדר ואז לא צריך לקום עד למטבח כדי להביא שתיה פשוט חיי מלך.בקיץ אני קונה אחדhttp://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1586313
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים הייתי שומר למקרה שאני ממש צריך אותו או מבזבז אותו קצת קצת על דברים שאני צריך. הגעתי למסקנה שהמחשב יעבוד גם בלי שאני ישפצר לו משהו חדש כל יומיים, אז אני מפסיק לזרוק על זה כסף. ובנימה זאת - כמעט סיימתי לעשות Glow Pad דנדש...
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אתה יכול ללכת עולי על איזה כרטיס קול טוב , או עים תחסוך עוד קצת אני חושב שתוכל לקנות צורב DVD.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אם אתה צריך לחפש מה לקנות, עדיף שתחסוך כשטצרך את הכסף למשהו חשוב, הוא ישאר שם
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר חח כן נראה לי שאתם צודקים, אחלה רעיון על המיני-בר אבל אני גם ככה שותה פעם בשבועמאז שקניתי ב400 שקל את הסינק והמאוררים למארז אני רק בוכה על הרעש אז או שאני ידאג לקירור שקט יותר וישמור את העודף, או שבאמת אני ינסה להסתדר עם זה וישמור את כל הכסף למקרה הצורך.. (שאני יכשל בטסט ה8 ואבא כבר לא יסכים לשלם עלי יותר.. ;D)
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים אני לא חושב שהוא הגיע לטסט 8 הוא רק נתן מקרה שהוא יהיה צריך את הכסף.אני עדיין בקטע של המקרר, אבל אם אתה לא רוצה לדעתי פשוט שמור את הכסף, כשיש כסף וחושבים על מה לזרוק אותו תמיד בסוף מצטערים.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים ואטוס אחי , כמו שכבר אמרתי , לוח אם ממש לא יזיק לך , והABIT AI7 שעולה 678שקל יתאים לך בידיוק , והוא גם לוח מעולה , כדאי מאוד , ואחר כך כבר תחסוף למעבד...
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים למה כל פעם שיש לאחד ממכם כסף הוא ישר מוציא אותו על המחשב?אני אישית עבדתי בחופש והרווחתי 800 שקל, ב470 קניתי חליפת ג'ודו איכותית (שעולה 800, אבל יש לי הנחה מיוחדת) ובעוד 200 קניתי כמה כלי נשק (אלה, למי שמעוניין) הפואנטה היא, יש עוד חיים חוץ מהמחשב....
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר לא אמרתי דווקא על המחשב בכלל אני מחפש רעיונות על מה להוציא תכסף.. חליפת ג'ודו אני לא ממש צריך, הכלי נשק ממש מגרים אותי אבל נראה לי ששרשרת ברזל כבדה תספיק לכל מקרה שלא יבוא ;Dבכל מקרה.. סטיגר אחי תרד מהעניין של מעבד\לוח אם כמו שאמרתי בכל חופש גדול ההורים משדרגים לי את שתיהםאת ה700 שקל אם היית קורא את ההודעה הראשונה היית מבין שמישהו רוצה לקנות את המחשב השני שלי שבמפרט, רק מארז בלי מסך..
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים לא התכוונתי שתקנה חליפת ג'ודו (חוץ מזה, היא עולה 800 ולך יש רק 700).התכוונתי שתראו שיש עוד חיים מחוץ למחשב ולא כל פעם שיש קצת כסף מיותר צריך ישר לרוץ ולקנות את החידוש הטכנולוגי האחרון למחשב שייתן לך עוד 4000 נקודות ב3dmark.
פורסם 2004 באפריל 1321 שנים מחבר הבנתי את הכוונה.. יש לי עוד כמה ג'ובות בצד אבל לא בא לי לנגוע בהם כרגע אז אני מחשיב רק ת700 בכל מקרה הבנתי תכוונה שך ואתה צודקאני לא מחפש נקודות אני מחפש שקט, מה שלא נראה לי שאני ימצא כי גם עם מאוררים ג'נריים אני לא מרגיש נוח, אבל זה כבר לא המקום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.