עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב למשחקים, פיתוח וגרפיקה עד 10K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משפר משמעותית

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פיתוח וגרפיקה. 

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battelfield1 , GTA5,

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1080 29inch

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כנראה הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אזור מגורים נתניה קרוב לאודים

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה ימים אחרי ה 8.7

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא, אבל בא לי על הGTX1080

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בשנים הקרובות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה!

נערך על-ידי Nissim Ezer

פורסם

מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 
זכרון: 490 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX SAVAGE XMP DDR4 2800Mhz CL14 
כרטיס מסך: 3350 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - INNO3D Nvidia GeForce GTX1080 8G D5 1607Mhz Twin X2 
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III 
דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty 
באנדל (מארז + ספק): 1079 ₪ - * חדש במבצע * - Fractal Design Define R5 Black + Seasonic X-Series 660W Platinum 
קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15 
משלוח: 35 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS 

מחיר סופי: למזומן 8493 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 8662 ₪

אגב Uncharted 4 יצא רק ל PS

נערך על-ידי Rusty Kuntz

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Rusty Kuntz

מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 
זכרון: 490 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX SAVAGE XMP DDR4 2800Mhz CL14 
כרטיס מסך: 3350 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - INNO3D Nvidia GeForce GTX1080 8G D5 1607Mhz Twin X2 
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III 
דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty 
באנדל (מארז + ספק): 1079 ₪ - * חדש במבצע * - Fractal Design Define R5 Black + Seasonic X-Series 660W Platinum 
קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15 
משלוח: 35 ₪ - על ידי חברת שליחויות UPS 

מחיר סופי: למזומן 8493 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 8662 ₪

אגב Uncharted 4 יצא רק ל PS

נראה טוב!

כמה שאלות:
ספק של 660W יספיק למחשב הזה?
ומה יותר שקט קירור אוויר או מים? 

ולגבי Uncharted 4  הייתה זכורה לי שמועה שהוא הולך לצאת גם למחשב. קצת באסה אבל לא נורא.

פורסם

כן הספק יספיק בלי בעיה. בקשר לקירור זה תלוי במוצר יותר מאשר אם הקירור הוא אוויר או נוזל. אישית, אין לי ניסיון עם קירור נוזלי אבל אני יודע ש-Noctua מייצרים קירורי אוויר מעולים ושקטים. עוד דבר, שים לב שהמפרט הזה לא כולל כונן אופטי אז אם אתה מתכנן להתקין מערכת הפעלה זה רק בעזרת usb או אלטרנטיבה אחרת.

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על המפרט הזה?

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 2190 ₪ - * במלאי מיולי * - Intel i7-6800K 3.4GHz (Broadwell-E) S2011-3  3 Years Warranty
לוח אם: 1459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-Gaming 5 S2011-3
זכרון: 359 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15
כרטיס מסך: 3750 ₪ - * אספקה בתחילת יולי  * - ASUS Nvidia GeForce GTX1080 8G D5 1759Mhz STRIX
דיסק קשיח: 729 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
באנדל (מארז + ספק): 879 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT Source 340 Glossy Black + Seasonic X-Series 660W Platinum
קירור מים למעבד: 575 ₪ - Corsair Hydro H105 240mm Extreme Performance

מחיר סופי: 9941 ₪ למזומן  
 10139 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

מה זה ניתוח כבד של נתונים? איזה תכנות? קוד שלך? יהיה ייתרון לריבוי ליבות? לצרכי פרנסה? צריך מהירות קריאה חריגה? מהירות ראם או מהירות דיסק או גם וגם? זמני עבודה של המחשב ועוד ועוד. כל זה דברים חשובים בבנייה של מפרט לך שלא ברורים לי. תנסה לםרט כמה שיותר וזה יועיל המון.

אם אתה לא מתכנן המהרה ממש אין צורך להוציא כל כך הרבה כסף על קירור. נכון צריך קירור טוב, אבל לא כזה שמיועד להמהרה.

אם אתה רוצה רמת שקט של 8, זה עולה כסף ומשנה מהותית בחירות של לא מעט רכיבים. מבחירת מארז שקט, ספק, קירור למעבד אולי אפילו ויתור על כונן קשיח ועוד דברים שהתעלמתם מהם במפרט ונבחרו בחלקם במפרט שהוצע לך.

באופן כללי, מערכת קירור מים תהיה רועשת יותר, מכיוון שהיא צריכה להכיל גם משאבה מעבר לרק איוורור. אם זמן העבודה של המחשב הוא קריטי וכל זמן שהוא בתיקון הוא קריטי, אז מערכת קירור מים נותן עוד נקודת כשל למערכת, אז גם את זה צריך לשקול.

נערך על-ידי snudler6

פורסם
  • מחבר

אז העניין הוא שאני לא משתמש כבד, בכלל, אני בעיקר מפתח בויז׳ואל סטודיו ובאנדרואיד סטודיו, משתמש הרבה בפוטושופ ומדי פעם יוצא לי לערוך סרטונים בפרימייר . זה מסכם את הזמן שלי על המחשב.

אני עובד על סטארטאפ שבמהלכו אנחנו צריכים לנתח סטטיסטית מדדים שאנחנו מקבלים מטלפונים וגם זה לא כזה כבד.

אבל אני מגשים חלום ילדות, הקצבתי לי 10 אלף שבמסגרתם אני רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שאפשר. כזה שלמרות שאני לא משחק אני אדע שאני יכול.

מה שכן יש לי מסך 2k , אז חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ סרטים ברזולוציה הזאת. בשביל העתיד. (המחשב הנוכחי בקושי מריץ בfhd)

תודה רבה! 

פורסם

מה אם האופציה של לקנות מחשב לפיתוח עכשיו וכשתרצה לשחק, תקנה כרטיס מסך? לצפות בסרטים, לא צריך כרטיס מסך יעודי לזה. השוק של כרטיסי המסך הוא בדיוק גם בשינויים עכשיו. אם אתה צריך מחשב לפיתוח עכשיו, אז הייתי קונה את הכרטיס מסך כשתרצה לשחק והשוק יתייצב ואת שאר המחשב עכשיו. להתקין כרטיס מסך זה קל ככה שלא אמור להיות לך בעיה עם זה.

האם אתה מריץ vmים על המחשב לטובת הפיתוח?

כן אמליץ מכיוון שיש תקציב ואתה רוצה רמת שקט של 8 לקנות ssd של טרה ולא להשתמש בכונן קשיח. לחזור למארז שהוצע לך קודם. קירור יש שקטים טובים שעולים פחות למשל scythe ninja. אם אתה לא משתמש כבד ולא מתכנן המהרה, אין לך צורך כנראה לא במעבד אקסטרים ולא במעבד עם מכפלה פתוחה. כנראה יספיק לך i7 6700 בלי הk ולוח אם של ערכת שבבים h170

פורסם
  • מחבר
ציטוט של snudler6

מה אם האופציה של לקנות מחשב לפיתוח עכשיו וכשתרצה לשחק, תקנה כרטיס מסך? לצפות בסרטים, לא צריך כרטיס מסך יעודי לזה. השוק של כרטיסי המסך הוא בדיוק גם בשינויים עכשיו. אם אתה צריך מחשב לפיתוח עכשיו, אז הייתי קונה את הכרטיס מסך כשתרצה לשחק והשוק יתייצב ואת שאר המחשב עכשיו. להתקין כרטיס מסך זה קל ככה שלא אמור להיות לך בעיה עם זה.

אז זהו שהזמן לשחק הוא עכשיו, הייתי סטודנט בשנים האחרונות ולא היה לי ממש זמן לזה ועכשיו יש לי קצת חופש אז צריך לנצל אותו. 

האם אתה מריץ vmים על המחשב לטובת הפיתוח?

מריץ VM ואמור להריץ אימולטור של ווינדוס פון ואנדרואיד אבל המחשב הנוכחי לא עומד בזה. 

כן אמליץ מכיוון שיש תקציב ואתה רוצה רמת שקט של 8 לקנות ssd של טרה ולא להשתמש בכונן קשיח. לחזור למארז שהוצע לך קודם. קירור יש שקטים טובים שעולים פחות למשל scythe ninja. אם אתה לא משתמש כבד ולא מתכנן המהרה, אין לך צורך כנראה לא במעבד אקסטרים ולא במעבד עם מכפלה פתוחה. כנראה יספיק לך i7 6700 בלי הk ולוח אם של ערכת שבבים h170

ולגבי השקט זו העדפה, המחשב הקיים עושה רעש של מפעל אז לא אתנגד למחשב קצת יותר שקט. בעניין המעבד היותר פשוט, גם i5 יספיק למה שאני עושה, אבל זה יותר עניין של "רוצה" מאשר של "צריך". 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים