פורסם 2016 ביוני 249 שנים שלום, לפני כחודש בעקבות שידרוג-בטעות לWindow 10 (שגרם לזה שהמחשב לא הצליח להידלק), התקינו לי מחדש את Windows 7. למעשה, השתמשו בקובץ Image של המחשב שלי מלפני מספר שנים. מאז, כל פעם שאני מדליקה את המחשב, כתוב לי שיש עידכונים חדשים זמינים, וכשאני לוחצת על "חפש עדכונים", החיפוש לא מוצא כלום גם אחרי 12 שעות ! נא ראו קובץ מצורף. אשמח לעזרה כי אני מנסה לפתור את זה כבר כשבועיים ללא הצלחה. תודה רבה :-)
פורסם 2016 ביוני 249 שנים תראי את העמוד הזה. בסעיף האחרון יש קישור ל-Windows Update Troubleshooter של מיקרוסופט. תנסי להריץ אותו ולראות אם זה פותר לך את הבעיה.
פורסם 2016 ביוני 249 שנים עדכון חלונות ל 7 מגמגם כבר מספר חודשים. הפתרון הוא סבלנות - לתת לו לרוץ עד שהוא מסיים או עד שמתקבלת שגיאה. דרך אגב גם אם אתה סוגר את החלון העדכון ממשיך לרוץ ברקע ורק איתחול יפסיק אותוץ
פורסם 2016 ביוני 249 שנים הליך שלוקח קצת זמן אבל שווה, http://www.howtogeek.com/255435/how-to-update-windows-7-all-at-once-with-microsofts-convenience-rollup/
פורסם 2016 ביוני 249 שנים ציטוט של Ivan עדכון חלונות ל 7 מגמגם כבר מספר חודשים. הפתרון הוא סבלנות - לתת לו לרוץ עד שהוא מסיים או עד שמתקבלת שגיאה. דרך אגב גם אם אתה סוגר את החלון העדכון ממשיך לרוץ ברקע ורק איתחול יפסיק אותוץ מה שהוא אמר. עבר דרכי מחשב שלקח לו 20 שעות לזהות עדכונים.
פורסם 2016 ביוני 269 שנים מחבר בוקר טוב, תודה על כל העזרה. הרצתי את הTroublesShooter a שAriel007 המליץ עליו. היו דברים שהוא תיקן ושגיאה אחת שהוא לא הצליח לתקן. מאז אני מריצה "חיפוש עידכונים". אני אמתין יממה ואם הוא לא ימצא עד אז עידכונים, אז אולי אני אנ את הפיתרון ה"ארוך אבל שווה" - כי תכל'ס זה ניראה לי קצת מורכב מידיי בשבילי... שוב תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.