עבור לתוכן

מאז שהתקינו לי שוב Windows 7, המחשב לא מצליח למצוא עידכוני Windows

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כחודש בעקבות שידרוג-בטעות לWindow 10 (שגרם לזה שהמחשב לא הצליח להידלק), התקינו לי מחדש את Windows 7.

למעשה, השתמשו בקובץ Image של המחשב שלי מלפני מספר שנים.

מאז, כל פעם שאני מדליקה את המחשב, כתוב לי שיש עידכונים חדשים זמינים, וכשאני לוחצת על "חפש עדכונים", החיפוש לא מוצא כלום גם אחרי 12 שעות !

נא ראו קובץ מצורף.

אשמח לעזרה כי אני מנסה לפתור את זה כבר כשבועיים ללא הצלחה.

תודה רבה :-)

windows search update.PNG

פורסם

תראי את העמוד הזה. בסעיף האחרון יש קישור ל-Windows Update Troubleshooter של מיקרוסופט. תנסי להריץ אותו ולראות אם זה פותר לך את הבעיה.

פורסם

עדכון חלונות ל 7 מגמגם כבר מספר חודשים.   הפתרון הוא סבלנות - לתת לו לרוץ עד שהוא מסיים או עד

שמתקבלת שגיאה. דרך אגב גם אם אתה סוגר את החלון העדכון ממשיך לרוץ ברקע ורק איתחול יפסיק אותוץ

פורסם

בעיה נפוצה, יש פתרון קצת מסובך אבל יעיל עם תוכנה בשם WSUS Offline Update.

פורסם
ציטוט של Ivan

עדכון חלונות ל 7 מגמגם כבר מספר חודשים.   הפתרון הוא סבלנות - לתת לו לרוץ עד שהוא מסיים או עד

שמתקבלת שגיאה. דרך אגב גם אם אתה סוגר את החלון העדכון ממשיך לרוץ ברקע ורק איתחול יפסיק אותוץ

מה שהוא אמר. עבר דרכי מחשב שלקח לו 20 שעות לזהות עדכונים.

פורסם

אכן, העידכון האחרון אצלי אתמול לקח רק 13 שעות.....

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

תודה על כל העזרה.

הרצתי את הTroublesShooter  a   שAriel007 המליץ עליו. היו דברים שהוא תיקן ושגיאה אחת שהוא לא הצליח לתקן.

מאז אני מריצה "חיפוש עידכונים". אני אמתין יממה ואם הוא לא ימצא עד אז עידכונים, אז אולי אני אנ את הפיתרון ה"ארוך אבל שווה" - כי תכל'ס זה ניראה לי קצת מורכב מידיי בשבילי...

שוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים