עבור לתוכן

מבקש עזרה - לפטופ ללימודים ולבית עד 3K

Featured Replies

פורסם

חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט על הגדרות נמוכות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) אין גרסא מועדפת

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כאמור, אני יכול לקנות מחשב לארה"ב (ניו ג'רזי). זה אומר שאני צריך לקנות דרך האינטרנט (אמזון\איביי)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-גג שבועיים הקרובים, כי הוא צריך להגיע לשם עד ה-16 ביולי.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) ארצה שיהיה לו SSD וכמה שיותר חיבורים שיעשו אותו מעט יותר Future proof (כלומר USB 3, חיבור לDisplay דיגיטלי, ועוד דברים שאני מבין בהם ממש מעט בהיותי Dummy חומרה)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאמין שזה יהיה נחוץ, יתכן ואני טועה?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לי לכמה שיותר זמן, מכל הבחינות

-עמידות: שלא יישבר או יהרס בקלות אם אני משנע אותו כל יום. ברור לי שצריך לנסות לשמור עליו, עם קייס והכל.

-Future proof: שלא ארגיש מוגבל איתו לנוכח חידושים טכנולוגיים שישפיעו גם עליי, האדם הממוצע שלא מנסה בהכרח לעשות עם המחשב דברים טכנולוגיים מרשימים

-אמינות של החברה \ דגם: חשוב לי לדעת שמדובר בדגם טוב שיש לו פוטנציאל להחזיק לשנים רבות, ושגם אם תהייה בעיה, אוכל לקבל תמיכה טובה למחשב בארץ.

עניין נוסף: הבנתי שלהרבה מהמוצרים שנקנים לתוך ארה"ב יש מס נוסף שלא מצויין ברכישה באינטרנט. למוצרי אלקטרוניקה לניו ג'רזי הבנתי שמדובר ב-7% מס

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים