עבור לתוכן

אישור רשמי: The Elder Scrolls 6 נמצא בתוכניות לעתיד

Featured Replies

פורסם

נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות.

לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא.

מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

nte.png

פורסם
ציטוט של SilentBob

מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

את כל המפה עם אלפי שעות משחק (במחיר של DLC) :) 

פורסם

משחק מאתגר שלא הופך קל מאוד ברגע שהדמות מגיעה לרמה 20 או 30.

משימות צד מעניינות שלא חוזרות על עצמן ללא הפסקה.

שהדמות לא תהפוך לראש כל גילדה וארגון במשחק - מרגיש מוגזם גם בשביל משחק בו אתה הגיבור מהנבואה שיציל את העולם.

בקיצור משחק שיאפשר לשחק מאות/אלפי שעות בלי להרגיש חזרתי כל כך (אחרי ה- 200/300 שעות משחק).

פורסם

למי שאוהב את הסגנון (בעיקר את ה Exploration) תבדוק את Elder Scrolls Online. אין דמי מנוי ואפשר להשיג אותו ב8 דולר. כמעט כל המפה שיש פה בתמונה פתוחה והDLCS נמכרים בנפרד גם כן בגרושים. משחק די מעניין עם עלילה יפה.

פורסם

איפה ב8 דולר O_O עכשיו אני קונה.

פורסם

אה לא חשוב קניתי כבר מg2a :) 

זה בא עם dlc כלשהו, ב11.5 דולר.

תודה על ההמלצה, רתמתי גם את בן דוד שלי לקנות אני מקווה שנהנה :P 

פורסם

בתור אחד שישב על סקיירים מספיק זמן, וזה כולל ראנים נוספים עם כל המודים הנכונים וכו'.. עשיתי יותר מידי דמויות שם והרגתי יותר מידי דרקונים מכדי לספור.. בקיצור נכנסתי לעומק של המשחק, עשיתי כל דבר אפשרי וזה לקח לי מאות שעות.

קודם כל בתקווה שהמשחק הבא שלהם יגיע כמוצר סופי עם הרבה פחות באגים. המשחק עצמו היה טוב מאוד, שים את המודים הנכונים ( אחרי שנים של השקעה מהחבר'ה של nexus ) והמשחק הופך להיות מדהים. Bethesda לרוב יודעים מה הם עושים ואני מאמין שהמשחק הזה נמצא בפיתוח יותר זמן ממה שאנחנו שחושבים. לא סתם הם הביאו את השדרוג לסקיירים, הם רוצים לשמור על העולם של Elder

Scrolls חי ונושם לפני המשחק הבא.. .. ואז קיבלנו את ההכרזה ב E3 האחרון.. מעבר לצד הכלכלי שזה גם המשחק קלפים שמבוסס על העולם הזה שפוטנציאלית ההכנסות מדבר כזה הם עצומות. אני גם מודע לזה שמאוד קשה להוציא משחקים בסדר גודל כזה ( עם עולם פתוח )

נטולי באגים - אבל עם הניסיון שיש להם וכו'.. מי ששיחק הרבה שעות יודע שמתי שסקיירים יצא הוא היה מפוצץ בבעיות מעבר לזה שהוא היה משחק מעולה.

בכל מקרה בנוגע למשחק עצמו לי יש תיאוריה אחת בלבד מבלי להיכנס ליותר מידי פרטים קטנים. בסקיירים היו יותר מידי רמזים לדעתי - בספרים שאפשר לקרוא, בחלק מהקווסטים, באנשים שאתה פוגש וחלקם היו "מעניינים" יותר מהשאר - שהמשחק הבא שלהם יהיה ב

Hammerfell. זה מה שאני חושב.. טועה או צודק זה לא רלוונטי אני בטוח שנקבל משחק שישמור על השם של הסדרה. סה"כ חדשות טובות  :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים