עבור לתוכן

GAMING PC \ מחשב גיימינג * $2000 או 8000 ש"ח*

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, 

לפני שנתחיל אני רוצה להבהיר שכפי שהכותרת רומזת אני לא חי בישראל ולכן המחיר הוא בדולרים. 

אני חי בארהב ולכן סביר להניח שהמחיר של רוב החלקים יהיה זול יותר משמעותית אם לא כולם. תוכלו להשתמש בAMAZON או BEST BUY וכד' בשביל השוואות מחירים.

אני בן 25 וזה התחביב שלי, גיימינג. במשך השנים היו לי כמה מפלצות שעלו לי הרבה כסף, החלטתי לפנק את עצמי באחד חדש לאחר יציאת כרטיס המסך המדהים החדש מבית NVIDIA.

כמובן זה הGTX 1080. 

היו לי לפחות 3 מחשבי גיימינג חזקים, לפני שקניתי את כולם, למיטב זכרוני, ביקשתי ייעוץ בפורום הזה...ולכן אני חוזר לפה. אני מעריך את העובדה שאנשים נותנים פה מזמנם החופשי ורובם יודעים על מה הם מדברים.

רוצה לציין שאין צורך בתקציב במסך, יש לי טלוויזית 55 4K חדשה של סמסונג. UNJ710055. אני רוצה לחבר את המחשב בסלון לטלוויזיה ולהנות ממשחקים ברזולוצייה גבוהה ושמחשב ייסחוב הגדרות מקסימליות לשנה-שנתיים הקרובות עד כמה שאפשר. VR READY עד כמה שאפשר, יש לי סוני 4 בסלון כך שזה לא ביג דיל כרגע.

חשוב לי שהמחשב עצמו יהיה קטן וקומפקטי ככל שאפשר. רעש וקירור חשובים לי. אני חי באיזור אקלים חם. בנוסף חשוב לי שיהיו שני כרטיסי מסך מבית NVIDIA במערכת SLI מהסיבה הפשוטה שאני רוצה ש NVIDIA PHYSX יעבוד בצורה חלקה עד כמה שאפשר. לאפשר לכרטיס מסך אחד לעבד את הפיסיקה ולשני את השאר. דוגמאות טובות ממשחקים כבדים שדרשו בעבר הם BATMAN ARKHAM ORIGINS, מירורס אדג הראשון והיום THE WITCHER 3 עם NVIDIA HAIR WORKS.

אשמח אם בתקציב נוכל להכניס 2 1080GTX. אם לא, כרטיס חזק מספיק שיעבוד עם 1080 אחד ויעזור בעיבוד הפיסיקה (אולי 1070GTX או 980GTX).

תודה מראש, אשמח להרבה מפרטים ולדעות מגוונות. 

נערך על-ידי hardware maniac

פורסם
  • מחבר

מנהלים?מישהו?

פורסם

תמלא את השאלון שמצורף בדביק ואז כנראה שתקבל התייחסות.

לא שאני חלילה מזלזל בסיפור שלך אבל אני בספק אם משהו קרא אותו ועוד נשאר לו כוח לעזור לך :D 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים