עבור לתוכן

לגיימינג מה עדיף, קצב רענון של 144Hz או רזולוציה של של 1440P?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

לקראת רכישה של מחשב חדש אני מתכנן גם להחליף מסך.

התכנון הוא לרכוש כרטיס 1070 עם מערכת מחשב חדשה לחלוטין.

אם כבר אני קונה כרטיס חזק, אני כמובן לא רוצה שהחולשה תהיה במסך הנוכחי שלי (Dell U2312).

הבעיה מתחילה עם התקציב המוגבל שלי - באיזור ה2000-2500 ש"ח.

מכל השיטוטים והבדיקות אני מתחבט קשות בשאלה האם להשאר על רזולוציה של 1080 ולרכוש מסך עם קצב רענון גבוה או שההפך, לעלות ברזולוציה ל1440P וגם בגודל המסך על חשבון קצב הרענון.

המשחקים שאני אוהב הם FPSים בסגנון BF4 ודומיהם.

כמובן - כל המלצה על דגם תבוא בברכה.

ושאלה קטנה נוספת - אמאזון, כן או לא?

תודה!

פורסם

Asus MG278Q
Acer XG270HU
BenQ XL2730Z
Dell S2716DG

כל המסכים האלה הם 144HZ 1440p 27 inch 1ms. לדעתי קצב רענון הוא מאוד משמעותי במיוחד למשחקי FPS אבל כל אחד והבחירה שלו. 

פורסם

ואז נכנס למשוואה סוג הפאנל.

הms של היצרנית חסר משמעות, צריך לחפש input lag מבקורות.

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל אני עדיין מבולבל.

אשמח לשמוע מה הההמלצה שלכם אם התקציב שלי עומד על הטווח של ה2000 ש"ח?

פורסם

מה יש להתבלבל? באוטו, מה יותר חשוב? מזגן טוב או כסאות נוחים? זה בערך מה שאתה שואל.

אחד ייתן לך רזולוציה גבוהה ויותר פרטים והשני יזוז חלק ומהר יותר. מה יותר חשוב לך? שם תשים את הכסף.

לפי מה שאני רואה פה בפורום, רוב שחקני הFPS יעדיפו מהירות תגובה גבוהה יותר. אני משחק פחות בFPS ולי הייתה חשובה הרזולוציה אז קניתי מסך 1440pעם 60Hz ואני לא מתחרט לרגע.

ולגבי אמזון - כן. כן. כן. אם היבואנים החזירים לא יורידו מחירים, לקנות בחו"ל חופשי. סביר להניח שגם האחריות תהיה טובה יותר ממה שתקבל פה.

פורסם

אני לא חושב ש2000 שקל היום ייתן לך את הטוב מכל העולמות, ולכן אתה צריך לבחור בין 27 אינץ' WQHD קוריאני עם פאנל ips ו60hz

או מסך 24 אינץ' 120hz+, ופאנל tn.

אתה רגיל לIPS, והu2312hm הוא מסך מצוין, ואני כבר יכול לנחש שאתה לא תהיה מרוצה מהבחירה השניה, כי אתה מאבד משהו איכותי בתצוגה תמורת שיפור בקטעים מהירים בזמן המשחק. (זה הכל תלוי בטעם שלך)

במקומך, הייתי מעדיף את ה27 אינץ'. 

אם אתה בונה על שדרוג בעתיד ל27 אינץ' WQHD ו144hz, אני מציע לך להעדיף את הgtx1080.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.

אני מתחיל להנעל על המסך הזה: Acer XG270HU
ורציתי לדעת האם יש למישהו אותו ושיוכל לשתף בחוויות.

לגבי ה1080 - זה לא הכרטיס היחיד שתומך ב2K. אם כבר הוא נתן תוצאות מאוד יפות ב4K על משחקים שאני אוהב.

בבדיקות הריצו את ה1070 עם 2K והוא הביא תוצאות מאוד יפות.

*כמובן שאם היה לי כסף הייתי מעדיף את הטוב ביותר.

פורסם

יותר ממוזמן לחפש דיון שלי פה בפורום מלפני כמה שבועות - הייתי בדיוק באותה דילמה שלך. כמובן כל מה שנרשם שם היה רלוונטי עבורי, ולא בטוח יתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים