עבור לתוכן

שילוש + כ. מסך לגיימינג כבד, 5-6 אלף ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך.

אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר:

1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך
ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק
2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים.
א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד.
ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:
-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למיניהם, RPG טובים. דום החדש, witcher 3, מודים כבדים ל-fallout 4 ו-skyrim, אולי גם overwatch. גם RTS אם יהיה משהו חדש וראוי (כרגע עדיין עם SC2).
-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1080p. לא מתכנן שדרוג בקרוב אבל לטובת הדיון אני אשמח להבין מה הקנס הכספי אם אני רוצה שכל הדרישות שלי יעבדו גם במסך יותר רציני (4K כזה או אחר).
-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד אם יהיה אפשר בתקציב סביר, שאיפה ל-60FPS :D
3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום.
4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, דיסקים קשיחים וספק.
5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 
6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל עד בינוני 
7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, לא צריך הרכבה
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור המרכז עדיף, לא קריטי מדי.
9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, לכל היותר כמה שבועות
10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיו מספיק חיבורי SATA, כרגע כבר יש 4 בשימוש וזה רק יגדל.
11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בקרוב, הרכישה הזאת מהווה שדרוג
12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני לא פנאט- לא צריך שירוץ על אולטרה הגדרות 60FPS בלי הפסקה. מצד שני אני לא חושב שזה כזה אתגר על מסך FHD ואם אפשר להגיע לזה במחירים האלה אני אשמח.

במארז יש הרבה מקום והספק יחזיק בקלות 2 כרטיסי מסך כבדים, קחו את זה בחשבון - אולי מערך כרטיסים יכול להיות יותר משתלם כאן.

נערך על-ידי nitzanj
הוספת פרטים

פורסם
  • מחבר

מישהו? הוספתי קצת פרטים ותקציב יותר מוגדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים