עבור לתוכן

מסך גיימינג - 27" ומעלה - ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

היי,

אחרי 8 שנים (וואו, זה באמת הרבה) הגיע הזמן לשדרג את ה NEC הישן והטוב שלי, ולעבור למסך גדול יותר - 27" ומעלה.

המסך יושב על שולחן מחשב (כלומר לא תלוי על הקיר רחוק) והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים, אינטרנט ומשחקים - ולכן אני מעוניין במסך שיאפשר לי ליהנות מהם. תקנו אותי אם אני טועה, אין טעם במסך 4K למשל כי כרטיס המסך (Radeon R9 290) לא יסחוב את הרזולוציה, וכרגע אין לי תוכניות לשדרג את המחשב... אבל מי יודע מה יהיה בעתיד :)

אני משחק מכל מיני סוגים, כרגע למשל Witcher 3 ו XCom2; אני לא מתעניין במשחקי מירוצים או Competitive FPS (אם כי ב- Single Player FPS דווקא כן)

התקציב לא מוגבל, חשובה לי אחריות טובה (אפס dead pixels וכל זה) - ואם יש עוד שאלות אשמח לענות.

תודה לכולם וחג שמח,

פורסם

R9 290

פורסם

290 אין בעיה עם סרטים ותוכן 4K למשחקים כנראה שזה בעיה לי יש ASUS 4K מסך מדהיים (כרטיס 290 )

פורסם

ובכמה פריימים אתה משחק/רואה סרטים?

פורסם
  • מחבר

זה נורא תלוי במשחק. ב Witcher למשל אני משחק באזור ה ~60 FPS בהגדרות הכי גבוהות. האמת שזה חשוב - אני לא רוצה להתפשר על הגדרות הגרפיקה, לכן כתבתי את מה שכתבתי על מסכי 4k

פורסם

60FPS

פורסם

מסך קונים להרבה זמן כריטיסי מסך מחליפים....לכן ממליץ לך לך על 4K הכי טוב שאפשר

פורסם

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4288&filters[4118][]=4122

לא יודע איזה כרטיס יש לך אבל סיכוי טוב שתצטרך לשדרג לאחד הכרטיסים מהדור החדש כדי להריץ רזולוציה כזו כמו שצריך.

נערך על-ידי אביב גפן

פורסם

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש ROG pg 279Q ב 3900 עם 4 שנים אחריות מ ksp. מעוניין?

פורסם

יקר מידי  יש מישהו בתל אביב שמוכר משומש ב 2500 ביד 2

פורסם

לינק? יכול להיות שאקח ל eyefinity, אני צריך לסימולטור טיסה. מצאתי רק אחד שמוכר של TN panel.

פורסם

Untitled - 1.jpg

פורסם

שווה בדיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים