עבור לתוכן

האתר לא עולה בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

עכשיו העליתי ב Safe mode (של הדפדפן) את FF ואותה תקלה.

ניסיתי בנוסף דרך מכונה וירטואלית על המכונה רצה מערכת הפעלה Windows 8.1 והאתר - כן - עובד עם Firefox.

נציין שמערכת ההפעלה שאני עובד איתה בשוטף היא 10.

ניסיתי בנוסף דרך הנייד שלי שמריץ אובונטו 16, אותה תופעה האתר לא עולה.

יש מצב אולי שמדובר בתוסף כלשהי לדפדפן אולי Plugin כלשהו וגם במצב הבטוח ללא תוספים אולי יש צורך לבדוק לעומק.

בקיצור יש לי מספר מערכות חלקן עם התופעה וחלקן בלי אם תכוונו אותי איפה להתעמק אולי אני אוכל לעזור לאתר את הבעיה.

• תגובות 81
  • צפיות 13.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב המגיבים מתעלמים משתי הפעולות שביצעתי:

1. הסרה והתקנה מחדש של FF

2. הסרה של חוסם פרסומות ספציפי.

לא עשיתי פעולות אלו סתם. לפני כן ניסיתי לטעון את האתר עם FF במצב בטוח ולא היה שינוי.

ניסיתי לנטרל את כל התוספים שלי ב- FF ולא היה שינוי.

לדעתי צריך משהו עם קצת זמן ואנרגיה שיבצע את מה שעשיתי שהוא בעיקר הסרה והתקנה מחדש של FF.

כל הסיפור, כולל גיבוי המועדפים, תוספים וכו' לוקח פחות מ- 10 דקות.

נ.ב. תקנו אותי אם אני טועה אבל אני היחיד מאלו שהיו לו בעיות לגלוש באתר והצליח לפתור אותם ולהשאר עם FF.

פורסם

איזה פלאגינים צד ג' יש לך בדפדפן?

פורסם

אני מריץ FF גרסה 47 על חלונות 8.1. צירפתי תמונות מסך עבור extensions & plug-ins כי לא הצלחתי לבצע copy/paste לצורת רשימה.

נ.ב לפני ההתקנה מחדש, היו לי אותם תוספים, ורוב ה- plug-ins למעט flash היו מנוטרלים. כמוכן היה לי ublock origin מותקן בנוסף.

FF Extensions.png

FF plugins.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

לדעתי יש לכם פשוט וירוס במחשב / בפיירפוקס / לא יודע איפה, שעושה injection של קוד כלשהו של ה-scorecardresearch האלה, מי שהם לא יהיו.

לאתר אין שום קשר לאתר הזה, מעולם לא היה לו קשר לאתר הזה, בחיים אפילו לא ל-5 שניות המילה "scorecardresearch" לא הופיע בקוד של האתר.

לדעתי יש להם וירוס במחשב.

למה זה משפיע דווקא על HWzone? לא יודע. אבל זה לא משנה את העובדה שזה בכלל לא אמור להיות קיים. משהו אצלכם במחשב שותל את זה, הייתי מציע לכם לבדוק מה.

גם אצלי אין את זה, המחשב שלי נקי לחלוטין.

בשביל מה אתה ממהר לצעוק שזה בגלל זה וזה הסיבה שיש לכולם, כי זה לא.

במקום לגונן על האתר ולהשאים אותנו נסה לעזור לנו למצוא פתרון לזה, כפי שאתה רואה הבעיה כאן הרבה יותר מורכבת.

אגב א.ב גימל
ברגע שאתה מחזיר את UBLOCK הגישה נחסמת שוב? כי אני רואה שאתה עם ABP.

פורסם

יש מצב שזה משהו בווינדוס 10?

בוירטואלי על 8.1 לא הייתה לי בעיה והדפדפן שיש לי באובונטו מסתנכרן עם ה Firefox sync מול הדפדפן שמותקן על 10 אולי הוא שואב מידע כלשהו.

פורסם
ציטוט של Sarm1x

גם אצלי אין את זה, המחשב שלי נקי לחלוטין.

בשביל מה אתה ממהר לצעוק שזה בגלל זה וזה הסיבה שיש לכולם, כי זה לא.

במקום לגונן על האתר ולהשאים אותנו נסה לעזור לנו למצוא פתרון לזה, כפי שאתה רואה הבעיה כאן הרבה יותר מורכבת.

הצעתי לכם כבר דרך לפתור את זה - תפנו למוזילה ותשאלו אותם למה הדפדפן שלהם תקול.

מצחיק שיש פה 3-4 גולשים שעושים רעש כאילו כל האתר שבור ולא זמין, בזמן שהתקלה היחידה היא במחשב הספציפי שלהם ובדפדפן הספציפי שלהם (דפדפן שמהווה פחות מ-8% מגולשי האתר, לאורך כל השנה האחרונה).

בחרתם להשתמש בדפדפן נישתי שמהווה פחות מ-10% נתח שוק, תתמודדו עם ההשלכות... כאמור, אתם מוזמנים לפנות למוזילה יצרנית הדפדפן שלכם ולשאול אותה למה הדפדפן שלכם לא טוען אתר תקין.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Googleness

בוירטואלי על 8.1 לא הייתה לי בעיה והדפדפן שיש לי באובונטו מסתנכרן עם ה Firefox sync מול הדפדפן שמותקן על 10 אולי הוא שואב מידע כלשהו.

אוקיי הבחנתי שהפיירפוקס נתקע בלקרוא את הכתובת הבאה:
maxcdn.bootstrapcdn.com

יכול להיות שהיא הגורם לבעיה שיש לנו, למישהו יש מושג מזו הכתובת הזו ולמה היא משמשת?

פורסם

אתה מדבר על האתר הזה? הכתובת הזאת בשום שלב לא נטענת מתוך האתר הזה, ולעולם בחיים בהיסטוריה שהאתר קיים מעולם לא נטענה.

יש לכם וירוסים במחשב.

פורסם

אולי האתר לא משתמש בזה, אבל זה ממש לא וירוס. או שאתה טוען ש Twitter Bootstrap זה וירוס?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

אתה מדבר על האתר הזה? הכתובת הזאת בשום שלב לא נטענת מתוך האתר הזה, ולעולם בחיים בהיסטוריה שהאתר קיים מעולם לא נטענה.

יש לכם וירוסים במחשב.

שמע באמת אני אומר לך, אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תגיד כלום.

כי להמשיך במנטרה הזו של "יש לכם וירוסים, המחשב שלכם דפוק" לא עוזר ולא מכבד אף אחד.

זה כנראה כתובת של אחת המערכות הפועלות באתר.

צריך ליצור קשר עם אחד המנהלים הראשים לבדוק מזה ומה נסגר.

פורסם
ציטוט של Sarm1x

אתה כנראה לא יודע עם מי אתה מדבר :P

בדקתי אצלי ואני לא רואה שום זכר לטעינה של bootstrap באתר. ככל הנראה זה איזה תוסף שטוען אותו. בדקת עם כל התוספים מבוטלים?

ציטוט

לא. בדקתי ב- FF עדכני על 10 והכל תקין

פורסם
ציטוט של IlanF

אולי האתר לא משתמש בזה, אבל זה ממש לא וירוס. או שאתה טוען ש Twitter Bootstrap זה וירוס?

אני לא טוען שבוטסטרפ זה וירוס, אני טוען שמשהו אצלם במחשב שותל קוד באתרים שלא קיים במקור באתר. (aka וירוס)

פורסם
ציטוט של Sarm1x

שמע באמת אני אומר לך, אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תגיד כלום.

כי להמשיך במנטרה הזו של "יש לכם וירוסים, המחשב שלכם דפוק" לא עוזר ולא מכבד אף אחד.

זה כנראה כתובת של אחת המערכות הפועלות באתר.

חח

בינתיים אני גולש באתר בלי שום בעיה, אפילו לא הכי קטנה, ב-3 דפדפנים (כרום, פיירפוקס ו-IE).

אז כנראה שהבעיה היא בכל זאת לא באתר.

פורסם

qa_badge.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים