פורסם 2016 ביוני 99 שנים אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר. הראוטר מחובר למחשב דרך ה- LAN. 1. נכנסתי ל- 192.68.0.1 > NETWORK > תLAN > שיניתי את ה-IP למשהו חדש (192.68.4.1). שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנסתי ל- 192.68.4.1 > WIRELESS > תWIRELESS SETTINGS > א. SSID > שם הרשת שלי ב. MODE > תBGN MIXED ג. CHANNEL > תAUTO ד. ENABLE WDS BRIDGING > ת SURVEY > בחירת הרשת שלי > הזנת סיסמא של הרשת שלי. שמירה. איתחול ראוטר. זה לא עובד. האם לא הבנתי נכון שכעת הראוטר מוגדר כרפיטר ושתהיה לי גישה באמצעותו לרשת דרך חיבור ה-LAN או ה-WIFI?
פורסם 2016 ביוני 99 שנים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עדיף שתקרא קודם את המדריך, שים לב שהחלק הראשון מתייחס לשירשור אלחוטי והשני שהראוטר מחובר לרשת בחיבור קווי (עדיף). לא ברור מה עשית, איך חיברת, ומה הטווח כתובות של הנתב הראשי, בכל מקרה במידה והם באותו טווח, משנים את המספר הרביעי לא השלישי כמו ששינית, מה שעשית יצרת טווח אחר.
פורסם 2016 ביוני 139 שנים מחבר אני רוצה לחבר את הנתב-רפיטר אלחוטית לנתב הראשי (נתב DV2220 של נטוויז'ן-סלקום) עקבתי אחרי המדריך (תודה) אבל אין לי מושג מה טווח הכתובות של הנתב הראשי או איך מוצאים את זה. אני לא רואה בהגדרות שלו משהו שנראה כמו DHCP או WDS לצורך העניין, שזה לא אומר שאין כמובן, רק שזה לא ברור כמו למשל בראוטר של TP-LINK. לא ברור לי איך למצוא את טווח הכתובות, וגם איך ואיפה להזין את כתובת ה-MAC של הנתב החדש בנתב הראשי כדי שיתקשרו ביניהם. עצות?
פורסם 2016 ביוני 149 שנים הנתב של נטויז'ן מוגבל כי ככה הם בחרו לשווק אותו אני די משוכנע שיש אפשרות לפתוח אותו או לפחות להגיע להגדרות המתקדמות שלו דרכם ואם אי אפשר אז הקושחה שלו פשוט מסורסת ועם זה אין מה לעשות מלבד להפוך אותו למודם ולשרשר אחריו נתב סטנדרטי.
פורסם 2016 ביוני 159 שנים מחבר אז מצאתי שהכתובת של הראוטר נטויז'ן היא 10.100.102.1, והטווח כתובות DHCP הוא 10.100.102.2-254 (2 עד 254). משיחה עם נציג שלהם- אין להם מושג מה זה WDS ולמה צריך את זה כדי לדבר עם רפיטר. לדבריו אין מקום שבו ניתן להזין כתובת MAC של ראוטר חיצוני, אבל זה גם לא נחוץ. מהם הצעדים הבאים עם האינפורמציה הזאת?
פורסם 2016 ביוני 159 שנים אתה חייב WDS כדי שזה יעבוד. גם אני תקוע על זה עם אותו ראוטר והוטבוקס2 שסירסו לו את האפשרות הזו (שדווקא פתוחה בהוטבוקס1!), הסתומים האלה לא יודעים על מה אני מדבר.
פורסם 2016 ביוני 169 שנים נסה Universal repeater בנקודת הגישה. תקן פחות עדיף אבל לא דורש הגדרות בצד הנתב הראשי (כאלו שאין לך אפשרות להכניס)
פורסם 2016 ביוני 179 שנים מחבר יש לי את ה FIRMWARE האחרון על ה TP-LINK ואין שם אופצית יוניברסל רפיטר לפי מה שאני מצליח לראות. זה אמור להיות ב- Wireless > Wireless Settings > Operation Mode לא יודע אם יש את זה בכל הדגמים. דרך אגב, יש לי בדירה רפיטר של נטויז'ן שממיר הטלויזיה מתחבר אליו, BE126 תוצרת T&W אם זה אומר משהו. ה-IP שלו יושב על 192.168.66.253. האם זה יכול לעזור איכשהו?
פורסם 2016 ביוני 179 שנים יש לך אפשרות לסמן WDS ב-TP-LINK אפשרות שתפתח לך אפשרויות נוספות ואחת מהן היא לעשות Survey ולראות איזה רשתות יש בסביבה ולהתחבר אליהן יותר מזה לא ניתן.
פורסם 2016 ביוני 199 שנים אל תעשה את זה לעצמך, הרפיטר למיניהם עובדים זוועה. מה שאתה רוצה לעשות זה להתחבר עם כבל רשת למכשיר הראשי שלך ולהגדיר את המשני כ Access Point.
פורסם 2016 ביוני 209 שנים מחבר ציטוט של Googleness אל תעשה את זה לעצמך, הרפיטר למיניהם עובדים זוועה. מה שאתה רוצה לעשות זה להתחבר עם כבל רשת למכשיר הראשי שלך ולהגדיר את המשני כ Access Point. זה בהחלט יכול להיות. ההמלצה לגיטימית אז תודה. לצערי אין לי בדירה אפשרות סבירה למתוח כבל רשת למודם המקור (ברור שזה פתרון עדיף בכל מקרה), אז אני עדיין בבעיה עם הרפיטר.
פורסם 2016 ביוני 219 שנים יש לך HOT או YES בבית? לשתי החברות יש מכשיר קטן שמתחבר ליד הממיר שלהם ואפשר דרכו להעביר רת ביתית דרך כבלי הכבלים\לוויין שבקירות. אצלי בבית יש HOT אני משתמש במוצר שנקרא MOCA, המכשיר המרכזי מתחבר לMOCA אחד שנמצא בקומה התחתונה והמכשיר המשני שרק מאפשר חיבור לרשת האלחוטית מתחבר לMOCA נוסף בקומה העליונה. עובד מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.