עבור לתוכן

בעיה|פינגים גבוהים במשחק רשת

Featured Replies

פורסם
אז ככה יש לי ROCKET LEAGUE ואני משחק ברשת ורוב הזמן יש לי פינג גבוהה ניסיתי לעשות את כל מה שהציעו באתר התמיכה של המשחק אבל לצערי ללא תוצאות (אין תוכנות פתוחות כלל של הורדות כגון Torrent) 
והכי מעצבן זה שרק במשחק הזה זה קורה במשחקי רשת אחרים אין פינגים בכלל כל משחק רשת רק המשחק הזה
אני בספק 012 ותשתית HOT וראוטר HOTBOX 
מה שניסיתי לעשות זה להתקשר לספק ניסיתי להסביר לו את הבעיה אמר שאין אצלו בעיה וגם הוא לא יכול כי אני מחובר דרך תשתית של הוט וזה 100 מגה בקיצור התנערו אז חיברו אותי בועידה לHOT ולא תאמינו גם הם אמרו שלא אצלנו הבעיה ושזו בעיה בספק
גם מה שהספק הציע כפיתרון שנשמע לי אישית מטומטם ולא הגיוני זה להוריד מהירות ל30 מגה ואז לעשות חבילת גיימרים או משהו כזה וזה אמור לפתור את הבעיה שלי הנ''ל (נראה לי שהוא אמר גם לעבור תשתית לא זוכר במדויק)
אז כרגע במצב הזה אני תקוע פה עם משפט שלמה ואין לי מושג מי הבעיה והרעיון היחידי שעולה לי זה להתנתק משניהם ולהחליף לספק ותשתית חדשים

מה שכחתי שבמשחק שהזכרתי אז לחברים שלי אין את פינגים גבוהים ורק לי זה.

נערך על-ידי gal426

פורסם

בחיבור 100 מגה בתשתית הוט לספק באמת אין שום שליטה. זה לא אומר שהתקלה לא אצלהם, זה רק אומר שכל עוד מדובר במשתמש אחד או שניים זה לא מספיק כדי לערב גורמים גבוהים יותר.

התפקיד של הוט זה לקשר אותך לספק. ברגע שהגעת לספק ויצאת לעולם, זאת לא תקלה בהוט. העובדה שאתה אומר שזה רק במשחק אחד פחות או יותר שולל תקלת תשתית.

ב-30 מגה אתה יכול להתחבר עם משתמש וסיסמה ואז לספק יש קצת יותר שליטה וחבילת גיימר אמורה להוריד את הפינג בתאוריה. אני דיי בספק, כי זה בדרך כלל רק לשרתי משחקים גדולים.

אני הייתי מנסה להחליף ספק ולראות מה קורה.

פורסם

עם כל הצער והכאב, בזק בינלאומי נחשבים כספק עם הפינגים הכי טובים.

כואב לי כל חודש כשאני רואה בכרטיס את החיוב שלהם אבל משחקי הרשת שלי דורשים את זה :(

פורסם

סך הכל 30 שקל.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים