עבור לתוכן

עזרה HOTBOX ניתוקים

Featured Replies

פורסם

שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט 
טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום 
לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות  אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים.

החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף

לספק של אקספון 

ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתית
שכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם 
תודה מראש 

ללא שם5.jpg

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה תתעלמו מנושא הספק אני כבר לא בהוטנט ככה שלא אקטואלי אני בתשתית הוט 100 ובספק 018 100

יש לי בעיה בתשתי לדעתי צירפתי גם תמונה היה כבר פעמיים טכנאי פעם הוסיף מפחת קטן ובפעם השניה מפחת גדול ועדיין יש בעיות 

פורסם
  • מחבר

לפני אני הייתי בבזק

פורסם

העוצמות שלך גבוהות מידי.

פנה לתמיכה על מנת לתאם טכנאי. (אם צריך תבקש מנציג השירות להיכנס לממשק המכשיר ולראות את העוצמות)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה קורה כל הזמן הם טוענים שהכל תקין אני צועק עליהם ואומר להם שאני נמצא בתוך המודם ורואה את כל הנתונים ,ואז אחרי כמה דקות פתאום אומרים שיש בעיה אם העוצמות ושולחים שוב טכנאי והוא בודק בפלאפון סלולרי שלו עוצמה ופשוט מוסיף או מחליף מנחת עוצמה והולך ונימאס לי מזה מה לדרוש ממנו הפעם שהוא מגיע ?

פורסם

אתה לא ממש אמור להתעקש איתו על מה לשים או מה לעשות זוהי העבודה שלו ולא שלך.

לכן כשיגיע טכנאי שיחליף מה שהוא רוצה ויחד תיכנסו ותבדקו שאכן העוצמות השתנו לטווח התקין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים