עבור לתוכן

התייעצות לגבי שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן,

המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים):

Radeon HD 6850

Core i5-2500 @ 3.30GHz

9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel

SSD hard drive

Windows 10

Resolution - 1920x1200

השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS.

המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות.

אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר.

אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה.

תודה רבה מראש!

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, אתה לא צריך יותר מה7870XT שנמכר בstart pc ב579 שקל.

לדעתי עם הכרטיס הזה, אתה תריץ LOL בהגדרות מקסימליות בלי לרדת מ60FPS.

(לא סביר שהמעבד מגביל אותך אבל אני הייתי מנטר את הפעילות שלו בזמן הקרבות העמוסים כדי לפסול אפשרות כזאת).

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה. 

המעבד לא מגיע לאחוזים גבוהים גם בזמן ה - FPS DROPS. לא יודע אם זה בהכרח אומר המון (אולי LOL עובד רק על ליבה אחת ולכן 25% שימוש במעבד הוא המקסימום שאראה).

לגבי הכרטיס שהצעת - יש לי ספק כוח Antec 450W, על הכרטיס רשום שמומלץ ספק 500W. עלול להוות בעיה?

כמו כן יש לי לוח Intel DH67BL. יתאים?

פורסם

מבאס כי זה די גבולי אבל אני מניח שה500W בדרישות הוא סוג של כסת"ח.

ללוח הכרטיס בטוח יתאים.

כנראה שהאופציה היחידה ללא סיכון היא לקנות כרטיס יעיל יותר אנרגטית מבית nvidia, אך גם חלש יותר.

משהו בדמות 750TI, או משהו יותר חזק אך מיד שנייה (gtx 950 למשל).

פורסם

אישית הייתי מחכה לrx 480 שיעלה אולי קצת יותר אבל ייתן לך לשחק כל דבר באיכות ממש גבוהה ועם צריכת חשמל נמוכה יותר

פורסם

זה אכן יהיה כרטיס נהדר, אבל אל תצפה שהוא יימכר בארץ הקודש בפחות ב1200 שקל..  שזה הרבה מעבר לתקציב שהוא ציין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים