עבור לתוכן

מחשב גיימינג - האם אני נסחף קצת?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (כולל כרטיס מסך)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הבסיסיים - אינטרנט, סרטי HD, הכי יקרע את המחשב - גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DOOM החדש, אסאסין קריד, NEED FOR SPEED, BATTLEFIELD 1 

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - טלוויזית 55" 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר - MK520 של לוג'יטק

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כרטיס מסך, אני מחכה ל GTX 1070

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, המחשב יושב בסלון. נשמח שיסתום :)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני לא מתכנן מראש, אבל אם בעוד שנה, שנתיים יהיה לו כבד משחק והוא יזוז לאט, אני ארצה לתת לו דחיפה קטנה עם הרגל..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתלבט מאוד בין IVORY לבין STARTPC. אני אשמח להמלצות לכאן או לכאן.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?ברגע שתעזרו לי להיסגר על המפרט אני הולך לשלם.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אז העניין הוא שהמחשב ישמש אך ורק לגיימינג, השאלה אם אני יכול לקבל את אותם ביצועים ביותר זול. תודה :)

מפרט שחשבתי עליו:

מעבד: 1570 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151
לוח אם: 799 ₪ - Asus Z170 Pro Gaming S1151
זכרון: 399 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX SAVAGE XMP DDR4 2400Mhz CL12
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
מארז: 560 ₪ - Fractal Design Define R5 Black
ספק כוח: 430 ₪ - SeaSonic 650W 80+ Gold SSP-650RT
קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

מחיר סופי: למזומן 4332 ₪

פורסם

נסחף? לא ראיתי כאן משהו חריג.

בסך הכל נראה לא רע בכלל.

אני אישית, הייתי לוקח I5 עם לוח קצת יותר זול, אבל זה תלוי בך..

ואולי גם קירור אחר.

אתה יכול לחסוך בשקט כמה מאות שקלים טובות בלי להקריב שום דבר, בייחוד שמדובר במחשב גיימינג ומולטימדיה לסלון.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
ציטוט של OvO

נסחף? לא ראיתי כאן משהו חריג.

בסך הכל נראה לא רע בכלל.

אני אישית, הייתי לוקח I5 עם לוח קצת יותר זול, אבל זה תלוי בך..

ואולי גם קירור אחר.

אתה יכול לחסוך בשקט כמה מאות שקלים טובות בלי להקריב שום דבר, בייחוד שמדובר במחשב גיימינג ומולטימדיה לסלון.

על מה היית ממליץ ספציפית? 

רק חשוב לי שהמערכת תריץ בלי בעיה משחקים..  מעבר לזה לא אכפת לי מה השם שלו..  I7 או i5. 

פורסם

באשר למעבד אני אישית הייתי לוקח 6600k I5.

אני אגיד לך יותר מזה.. יש לי I5 משני דורות אחורה (3470) ואני לא חושב בכלל על שדרוג מעבד.. ואני מתכנן/מתלבט לגבי קנייה של gtx1070 הקיץ.

מאחר וכן מתוכנן OC עתידי אז מבחינת ערכת השבבים של הלוח פגעת נכון. אבל קיימים לוחות זולים יותר עם אותה ערכת שבבים שיתנו תמורה מלאה מבחינת ביצועים נטו (יותר או פחות פיצ'רים זה כבר עניין אחר).

כגון gigabyte ga-z170-HD3P. (את הלוח הזה ראיתי באייבורי)

(כמובן שאם תחליט שהלוח שבחרת הוא האחד, זאת לא תהיה בחירה רעה..)

בחישוב גס אתה חוסך עם השילוב הזה כ600-700 שקלים (תלוי בחנות).

ועדיין נהנה ממחשב פנטסטי למשחקים.

באשר להתלבטות בין startpc/ivory שתי החנויות מעולות, קנה היכן שיותר זול/קרוב לבית :) 

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! 

עזרת לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים