עבור לתוכן

חופשים (ימינה ושמאלה) בגלגלת של Logitech G502

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפני כמה ימים G502. בסה"כ מרוצה מאוד. את הגלגלת ניתן להזיז גם ימינה ושמאלה (במין לחיצה קלה כזאת). אצלי, טיפה לפני הלחיצה, אני מרגיש שיש חופש ימינה ושמאלה, מאוד קל, שמורגש גם בגלגול רגיל (לא במצב חופשי).

מקווה שזה מובן. האם מישהו נתקל בזה? האם זה תקין?

תודה.

פורסם

היו לי שני עכברים של לוג'יטק עם הקליק הזה ימינה ושמאלה ובשניהם היה חופש קל של הגלגלת.

לדעתי זה בסדר. זה אף פעם לא הפריע לי וגם לא נהיה יותר גרוע עם הזמן.

פורסם

כל עוד אין לך חופשים קדימה ואחורה, אל תטריד אותנו בכלל! :D

סתם :) , אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר יש לי חופש כזה גם בעכבר בעבודה וגם בבית (שניהם של logitech), ונראה לי שזה נורמלי.

פורסם

^^ LOL

אני מנסה לחשוב מה זה אומר בעצם חופש קדימה ואחורה בגלגלת של עכבר ומה שעולה לי בראש זה שאתה מנסה לגלול למעלה או למטה והגלגלת יוצאת מהעכבר :)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות!

אולי הייתי צריך למצוא מילה אחרת ולא חופשים. זוהי מילה שמתאימה יותר לטנקים, ופחות לעכברים :D.

פורסם

שמע אני לא יודע מאיפה כל החבר'ה פה רכשו סטנדרטים כל כך נמוכים...

למה שיהיה חופשים ימינה שמאלה בעכבר ?

יש לי 4 עכברי פרימיום ואין אצלי חייה כזו. 

היחיד שמעצבן אותי זה עכבר פשוט של מיקרוסופט שמשום מה כן יש לו חופשים ....

פורסם

הוא אמור לזוז ימינה ושמאלה, מן הסתם שיהיה לו חופש מינימלי. אין פה קשר לסטנדרטים נמוכים, לעכברים האלו של לוגיט'ק יש גלגלת עם עם גלילה לצדדים לעומת רוב עכברי הגיימינג, זה קיים בערך בכל עכבר עם גלגלת כזאת, גם בG500 הישן שלי.. בכל מקרה כמה שלא אהבתי את העכבר הזה (במיוחד אחרי שעברתי לRival וגיליתי מזה עכבר נוח עם חיישן במיקום הנכון ..) הגלגלת בעכברים האלו זה הדבר היחיד שבאמת היה טוב וייחד אותם משאר עכברי הגיימינג.

פורסם

אני יודע.

זה לא מצדיק חופש ברמה 'מציקה' ימינה ושמאלה כשרוצים להגיע לקליק המדובר....

החופש לפחות לי גורם ללחוץ על הקליק הצדדי הזה מבלי שהתכוונתי כשאני גולל מטה מעלה בלפטופ. 

אני חושב שאילו זה היה קצת יותר הדוק והיית צריך להפעיל קצת יותר כוח ממש ברגע שסטטית לצדדים וההית נתקל ישירות בקליק

כל הדיון הזה לא היה מתקיים כי התחושה היתה טובה יותר גם זה היה עשוי למנוע לחיצות מיותרות שם.

פורסם

זה כנראה העכבר שלך ככה. אצלי ב 2 עכברים של לוגיטק למרות שיש תזוזה קטנה ימינה שמאלה אתה בחיים לא תצליח ללחוץ על הלחצנים האלו בטעות. זה דורש קצת יותר כוח מסתם להזיז את הגלגלת.

זה באמת שלא מפריע

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ עקב שאלה נוספת, שוב בגברת גלגלת:

מעבר לרעש התקין של הגלגול (לא במצב חופשי כמובן), יש רעש משני, חלש יותר, גבוה יותר, מין חריקה כזאת. משום מה, זכור לי שרעש כזה הופיע לי בG500 רק לקראת סוף חייו, ופה זה נוכח כבר עכשיו.

מצורף סרטון אשר הקלטתי (מומלץ להגביר ולהתעלם מהצילום ההפוך. שגיתי.):

מישהו נתקל?

נערך על-ידי EagleX

פורסם

זה קורה בכל מיני עכברים. לי זה קרה עם עכבר של רייזר.

חפש ביוטיוב לפי הדגם של העכבר, בטוח תמצא סרטון שמראה איך פותחים אותו ומטפלים בבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים