עבור לתוכן

שדרוג GTX670 ל GTX1070

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג.

המפרט שלי הוא:

מעבד: i5 3470

לוח אם: GA-B75-D3H

ספק כוח: Seasonic x650 gold

מארז define r4

רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070?

האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק

תודה.

פורסם

כמה דברים:

1. המעבד עשוי להוות צוואר בקבוק במקרים מסוימים, אך כפי שכבר אמרתי בעבר למשהו אחר, ה3470 הוא מעבד מעולה (עדיין), וייתן גב טוב לכרטיס המסך אותו אתה רוצה לרכוש. לי יש מעבד דומה עם לוח z77 ועשיתי לו קצת OC (ל3.8GHZ אפילו שמדובר במעבד לא K) ואני מרוצה ממנו מאד! 

2. מבחינת ביצועים אתה תראה קפיצה עצומה לעומת הכרטיס הנוכחי שלך, שתצדיק את השדרוג ללא ספק.

3. מבחינת התאימות של הספק אין שאלה בכלל, הספק שלך יכול להחזיק כרטיסים הרבה יותר זללניים.

4. אינני מכיר את המארז שלך, ולפני רכישה תבדוק שהכרטיס אותו אתה רוצה לרכוש ייכנס פיזית.

אני אישית מחכה קצת לראות מה באמתחתם של AMD, ואם לא יהיה להם משהו מעניין בחתך המחיר של ה1070, אני כנראה אקנה אותו הקיץ.

אגב, באיזו רזולוציה אתה משחק? ובאילו משחקים?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של OvO

כמה דברים:

1. המעבד עשוי להוות צוואר בקבוק במקרים מסוימים, אך כפי שכבר אמרתי בעבר למשהו אחר, ה3470 הוא מעבד מעולה (עדיין), וייתן גב טוב לכרטיס המסך אותו אתה רוצה לרכוש. לי יש מעבד דומה עם לוח z77 ועשיתי לו קצת OC (ל3.8GHZ אפילו שמדובר במעבד לא K) ואני מרוצה ממנו מאד! 

2. מבחינת ביצועים אתה תראה קפיצה עצומה לעומת הכרטיס הנוכחי שלך, שתצדיק את השדרוג ללא ספק.

3. מבחינת התאימות של הספק אין שאלה בכלל, הספק שלך יכול להחזיק כרטיסים הרבה יותר זללניים.

4. אינני מכיר את המארז שלך, ולפני רכישה תבדוק שהכרטיס אותו אתה רוצה לרכוש ייכנס פיזית.

אני אישית מחכה קצת לראות מה באמתחתם של AMD, ואם לא יהיה להם משהו מעניין בחתך המחיר של ה1070, אני כנראה אקנה אותו הקיץ.

אגב, באיזו רזולוציה אתה משחק? ובאילו משחקים?

משחק על 1920X1080

מסך 144 הרץ. 

לגבי משחקים, gta v,  bf4, cod וכו'

פורסם

אתה תהנה מאד מה144 הרץ של המסך שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים