עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר עם ה-SMART TV לראוטר

Featured Replies

פורסם

חיברתי לטלוויזיה דונגל כך שהטלוויזיה על תקן SMART TV. כאשר אני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה לרשת האלחוטית אני מקבל הודעה שהסיסמא נשמרה אבל אין חיבור. כשאני מנסה שוב להתחבר אני מקבל הודעה שאני צריך ללחוץ על לחצן WPS שנמצא מאחורי הראוטר אבל גם אחרי שאני לוחץ על הלחצן הזה אני מקבל שוב את אותה ההודעה שהסיסמא נשמרה אבל אין חיבור. הרשת האלחוטית תקינה מכיוון שעם הסמארטפון אני מצליח להתחבר אליה וגם הטלויזיה עם הדונגל תקינים כי כשאני הופך את הסמארטפון לראוטר אני מצליח להתחבר עם הטלויזיה לרשת האלחוטית של הסמארטפון. האם יש למישהו רעיון איפה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

איך מוחקים את הגדרות הרשת מהטלויזיה? 

מה זה OLD SCHOOL?

אין לי בדונגל כניסה של RJ45 כך שאני חייב להתחבר עם רשת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

החיבור האלחוטי משגע אותי וחשבתי על הרעיון הבא:

אני מחובר עם דונגל לטלוויזיה שהיא לא טלוויזיה חכמה. זה הדונגל שאיתו אני מחובר

http://www.ebay.com/itm/401012224491?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

וכפי שאתה רואה אין שם חיבור LAN אבל יש שם חיבור USB שמשמש אותי לחיבור המקלדת והעכבר האלחוטיים וחשבתי לחבר קו LAN מהמחשב לכניסת ה-USB (ע"י מפצל שיאשר לי כניסת USB נוספת) בדונגל בעזרת המתאם הזה 

http://www.ebay.com/itm/USB-C-USB-3-1-Type-C-to-USB-HUB-With-RJ45-Lan-Adapter-For-Macbook-PC-Laptop-/381604346122?hash=item58d964390a:g:~GQAAOSwBahVfoDh

האם ברגע שאנתק את האלחוטי בהגדרות הדונגל הוא יתחבר אוטומטית לחיבור הקווי ב-RJ45? 

 

 

נערך על-ידי ofir2000

פורסם

WPS זו דרך לחבר מכשיר חדש לתוך רשת אלחוטת קיימת בלי צורך בהזנת ססמאות והגדרות נוספות.

בגדול, מה שצריך לעשות (ושווה לוודא את זה מול חוברת ההוראות של המסך ושל הראוטר) זה ללחוץ על כפתור הWPS בראוטר, לראות אותו מתחיל להבהב ואז ללחוץ על הכפתור בטלוויזיה ולראות אותו מתחבר לרשת. זה הכל. לא צריך לאפס שום ראוטר ושום SSID.

 

רק קח בחשבון שסטרימינג למסך סמארט בווי-פיי עשוי לקרטע אם זה תוכן באיכות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אכן אני מתכוון להעביר סטרימינג ואם הוא עשוי לקרטע דרך הווי פיי אני מעדיף להתחבר בחיבור קווי. השאלה אם אופן החיבור שתיארתי בתגובה הקודמת יעבוד או שאני צריך לקנות דונגל שבא במקור עם חיבור LAN?

פורסם

שווה לנסות רק עם ווי-פיי קודם. יכול להיות שסוג הסטרימינג שתעשה כן יספיק ולא יהיו בעיות.

אם תחווה בעיות של קיטועים ומהירות לא מספקת תתחיל לחשוב על להוציא כסף :)

איזה דגם המסך שלך? יכול להיות שהיצרן מציע איזה פתרון שיעבוד טוב.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון איזה דגם הטלוויזיה?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

FujiCom FJ32V

פורסם

טוב, היצרן לא מציע פתרון טוב פשוט בגלל שאין יצרן כזה. Fujicom זה מותג מדבקה ישראלי ואין שום קשר בינו לבין Fujitsu היפנים.

אכן, דונגל USB ייתן את הפתרון הטוב ביותר מבחינת עלות / תועלת. לצערי אני לא מכיר דונגלים כאלה ואת היכולות שלהם כיוון שאצלי יש מחשב שמחובר למסך הגדול בסלון.

 

מבחינת הקומבינה שהצעת, יכול להיות שזה יעבוד אבל יכול להיות גם שלא. קודם כל, כתוב שהמכשיר מיועד למחשבי מק. לא יודע אם זה עושה הבדל כלשהו אבל העובדה שטרחו לציין את זה כבר מעלה שאלה. דבר נוסף, לא בטוח שהדונגל הקיים ידע לקבל LAN דרך USB. אפשר לשאול את המוכר באיביי לפני שאתה רוכש משהו אבל אני לא יודע אם תהיה לו תשובה טובה לתת לך.

 

בתכל'ס - אם לא אכפת לך להשקיע קצת, אני חושב שכדאי לקנות דונגל חדש שעושה את כל מה שאתה צריך או לשקול לחבר לטלוויזיה מחשב כלשהו (היום יש גם מיני פיסי שעולים כמו דונגל סביר) ולדלג לגמרי מעל הבעיה הזו שאתה חווה.

 

מקווה שזה עוזר :)

 

פורסם

על פניו נראה שהדונגל הזה מפלצת. מבחינת נתונים נראה שהוא אפילו קצת טוב מדי (תומך ב4K כשהטלוויזיה שלך היא HD Ready). תראה אם אתה מצליח למצוא עליו איזה review מאתר רציני כלשהו.

מבחינת מחשב, אני השקעתי בIntel NUC שעושה את כל מה שאני צריך ועוד.

שמעתי גם טובות על מחשבי מיני פיסי של חברת Minix, תוכל להעיף מבט פה אם לא אכפת לך לקנות יד שניה: http://www.hometheater.co.il/forum94

 

 

פורסם
  • מחבר

מכשירי חשמל ואלקטרוניקה אני  קונה רק חדש. תוכל לצרף לינק למיני פיסי שקנית?

פורסם
  • מחבר

איזה מערכת הפעלה יש במיני פיסי האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים