עבור לתוכן

החלפת NETBOX של סלקום

Featured Replies

פורסם

הי,

אני משתמש בטריפל של סלקום, וקניתי Archer C7 שיהיה הראוטר וה AP שלי, וכן קניתי את ה W9970 שיחליף את הNETBOX כמודם.

הבעיה היא שעכשיו אני זקוק גם לקו הטלפון שמסופק ע"י סלקום.

בNETBOX קו הטלפון מתחבר לפורט שונה מאשר קו הDSL, ב W9970 יש רק פורט לDSL. כמו כן, כשניסיתי לחבר רק את הטלפון ל NETBOX (ולהשאיר את ה DSL ב W9970) הקו טלפון לא הסתנכרן.

כשניסיתי לחבר את הטלפון וה DSK יחד לאותו פורט ב W9970 הקו טלפון לא עבד....

מישהו מכיר/חווה קונפיגוקציה דומה? יכול לתת לי הסבר על קו הטלפון ומה נדרש כדי להפעילו?

תודה רבה

פורסם

עד כמה שזכור\ידוע לי נדרש חיבור טלפון ואינטרנט במקביל לכן מודם חיצוני לא יסנכרן את הטלפון של סלקום (שדורש קופסא ייעודית).

פורסם
  • מחבר

האם ניתן לחבר רק את קו הטלפון לקופסא של סלקום? 

אם חייבים את החיבור של הטלפון והdsl ביחד, איך ניתן להשתמש בקופסא של סלקום כמודם אינטרנט בלבד? 

פורסם

לדבר איתם על מנת להעביר אותו למצב ברידג' אני כמעט בטוח שלא ניתן לעשות את זה לבד מזכרוני מול מוצר דומה של נטוויז'ן, בכל מקרה אין סיבה שהם לא יעשו את זה מרחוק או לחילופין יעזרו לך לעשות את זה.

פורסם

כן, הקופסאות שלהם עבור המשתמש הביתי מאפשרות הגדרות בסיסיות בלבד (פתיחת פורטים, אתחול הגדרות וכדו').

להם יש הרבה יותר אופציות, ויתכן באמת שהם יוכלו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

הנציגים שלהם טוענים שאין אפשרות כזאת... 

האם מישהו כן הצליח לשכנע אותם? או לחלופין הצליח להשתמש בקופסא של סלקום רק כמודם לטלפון? 

פורסם

אני מניח שתתחיל בזה שתנסה לשכנע אותם שיש עוד 10 חברות טלפוניה בארץ ומשם נראה איך מתקדמים.

פורסם

הגעתי איתם עד התמיכה הבחירה עם בקשה זהה וציוד זהה לשלך, לטענתם האופציה של להפוך לברידג' חסומה גם בצד שלך וגם בצד שלהם " ע"פ הבקשה של של סלקום אצל היצרן " . 
 אני לא יודע אם להאמין לזה או לא אבל הרגשתי שאין לי יותר לאן להתקדם בשיחה ואני בתהליכי התנתקות.
 אם תמצא דרך, אשמח אם תעדכן. רק מתוך סקרנות.

פורסם

כנראה שהליצנים האלו החליטו להתחרות בבזק בשאלה מי מצליח לגרום לקושחות להיות גרועות יותר על ידי התאמתן לצרכיהם בלבד ולא לצרכי הלקוח.

פורסם
  • מחבר

אני כרגע משתמש בNETBOX כשהDHCP ו ה WIFI מכובים, והDMZ פעיל לIP של ה ARCHER C7 שלי....

כל הרשת בבית שלי מחוברת דרך ה ARCHER C7 וסה"כ עובד טוב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים